Antena 3 CNN Actualitate Social Revoltă după tragedia de la Caracal. Medic: „Dacă, copiii voştri s-ar fi aflat în situaţia Alexandrei, tot aşa aţi fi procedat?”

Revoltă după tragedia de la Caracal. Medic: „Dacă, copiii voştri s-ar fi aflat în situaţia Alexandrei, tot aşa aţi fi procedat?”

Tragedia de la Caracal, când autoritățile au așteptat 19 ore ca să intervină, au stârnit controverse în rândul românilor. 

Bogdan Ionescu, medic neurochirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se întreabă ce ar fi făcut autoritățile dacă în locul Alexandrei ar fi fost o rudă de a lor. 

„Dacă, copiii voştri s-ar fi aflat în situaţia Alexandrei, tot aşa aţi fi procedat? Tot în felul acesta? Le-aţi fi ordonat subalternilor să nu intre în acea locuinţă a ororilor până nu se face ora 06:00 ? Dacă s-ar fi aflat în locul Alexandrei un alt copil, un fiu, o fiică de procuror, tot aşa s-ar fi procedat? Nu intraţi până nu se eliberează mandatul de percheziţie? Acea fată a sperat până în ultima clipă că va fi salvată. De aceea ultimile ei cuvinte la cel de-al treilea apel telefonic au fost: Grabiţi-vă, vine, vine după mine...Acelea au fost ultimile cuvinte ale fetei”, scrie Bogdan Ionescu. 

 

Subiecte în articol: revolta medic
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile