Antena 3 CNN Conținut plătit Revelion de neuitat în Malta: Istorie, tradiții și frumuseți naturale

Revelion de neuitat în Malta: Istorie, tradiții și frumuseți naturale

de Ioana Dobre    |   

Îți dorești să întâmpini noul an într-un loc plin de istorie, tradiții fascinante și peisaje de poveste? Malta este destinația perfectă! Cu un climat blând chiar și în timpul iernii, această insulă mediteraneană îți oferă șansa de a petrece un Revelion unic, combinând relaxarea cu descoperirea unui loc plin de farmec.

Ceea ce face Malta cu adevărat specială este bogata sa moștenire istorică. Străzile pavate din cetatea Mdina, cunoscută și ca „Orașul Tăcerii”, te poartă într-o călătorie înapoi în timp, printre clădiri medievale și baroce. Aici, te poți plimba în liniște, admirând arhitectura impresionantă și priveliștile panoramice asupra insulei, în timp ce te bucuri de atmosfera pașnică a acestei vechi capitale a Maltei. Mdina îți oferă ocazia perfectă pentru o plimbare romantică sau o pauză de reflecție înainte de a începe un nou an.

Nu departe de Malta, insula Gozo, sora mai mică a Maltei, te așteaptă cu peisaje spectaculoase și o atmosferă de liniște și autenticitate. Gozo este cunoscută pentru frumusețea sa naturală, iar în timpul vacanței tale de Revelion vei putea explora această insulă cu priveliști uimitoare la mare, peșteri și temple antice. O excursie pe Gozo este o ocazie unică de a vizita templele megalitice Ggantija, care sunt mai vechi decât Piramidele din Egipt și o dovadă a istoriei fascinante a acestui arhipelag.

Revelionul în Malta înseamnă și o incursiune în bogata sa cultură gastronomică. Bucătăria malteză este o combinație unică de influențe mediteraneene, arabe și europene, cu preparate care îți vor încânta simțurile. În noaptea de Revelion, vei avea ocazia să savurezi preparate tradiționale malteze, cum ar fi „rabbit stew” (tocană de iepure), „pastizzi” (plăcinte malteze) sau „kapunata” (versiunea malteză a ratatouille-ului). Iar totul va fi acompaniat de vinuri locale de cea mai bună calitate, a declarat Mark Neville Farrugia, managerul agenției Malta Travel.

Pentru o vacanta fara griji, Malta Travel a pregatit  urmatoarele pachetele de Revelion în Malta. Pachetul  include  5 nopți, cu mic dejun inclus la Hotel Santana 4*,  prețurile încep de la 488 euro/persoană, iar la Hotel Intercontinetal  5*, 745 euro/persoană pentru perioada  28 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025. 

Pentru alte oferte intra pe malta.ro

HOTEL BELLA VISTA 4*,  de la 499 euro/persoana cu demipensiune

TARIFUL PE PACHET INCLUDE:

5 NOPTI MIC DEJUN sau DEMIPENSIUNE/6 ZILE

AVION BUCURESTI – MALTA – BUCURESTI – TAROM

BAGAJ DE CALA 20 KG/ PERSOANA

BAGAJ DE MANA

TAXE AEROPORT

TRANSFER AEROPORT-HOTEL SI RETUR

NU SUNT INCLUSE:

Asigurarea Medicala – RECOMANDATA

Asigurare Storno -  RECOMANDATA

CINA DE REVELION, organizata la hotel Intercontinetal, 5 * la 165 euro

TAXA LOCALA – 3.5 euro/ persoana/ sejur de 5 nopti (se achita la hotel)

!!! TOATE REZERVARILE BENEFICIAZA DE EXCURSIE OPTIONALA EXTRA LA ACHIZITIONAREA SEJURULUI: MINI-CROAZIERA IN VALLETTA

Pentru oferte personalizate trimiteti email la : incoming@malta.ro sau alte oferte gasiti pe site-ul nostru www.malta.ro  

 

 

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile