Antena 3 CNN Life Culinar REȚETE DE PAȘTE. Ce-ţi recomandă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

REȚETE DE PAȘTE. Ce-ţi recomandă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 14:45 27 Apr 2016 Modificat la 14:45 27 Apr 2016

REȚETE DE PAȘTE. Vrei să ştii cum trebuie să găteşti de Paşte pentru a avea atât o masă îmbelşugată, dar şi una sănătoasă în acelaşi timp? Atunci ar fi bine să vezi ce sfaturi îţi dau cei trei chefi de la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor.

REȚETE DE PAȘTE. 1. În ce combinații putem găti carnea de miel astfel încat aceasta să nu fie grea?

REȚETE DE PAȘTE

Sorin Bontea: Eu recomand să combinați carnea de miel cu salate verzi, spanac proaspat, leurda, untișor, ceapă verde. Primăvara ne pune la dispoziție în piețe multe verdețuri sănătoase.

Cătălin Scărlătescu: Și eu optez tot pentru o salată verde. Și vă sfătuiesc să consumați carnea de miel în cantități moderate.

Florin Dumitrescu: Combinați carnea de miel cu verdețuri proaspete de sezon, spanac, leurdă, untisor, lobodă, ștevie sau cu un sos dulce-acrișor. Eu cred că e foarte important și vinul cu care o asociem: recomand să fierbeti carnea în vin, iar la masa să serviți un vin potrivit.

Citește mai multe detalii pe iadulbucatarilor.a1.ro.

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole