Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 250 de grame de branza feta, 200 de grame de ardei capia copt si 1-2 bucati de pipet de pui.
Dupa ce ingredientele au fost pregatite, trecem la pasul urmator, cuptorul. Acolo unde puiul va sta timp de 15 minute, la 180 de grade.
Și acum ... pui cu lamaie! Aici o sa aveti nevoie de cateva pulpe dezosate, iar procesul este unul foarte simplu.
Iar un secret, bun de notat pentru aceasta reteta este ... untul. Însă, atenție, doza zilnica de unt recomandata este de maxim 40 de grame. Daca o depasesti frecvent, te poti trezi cu oscilatii ale colesterolului si kilograme in plus.
Preparatul poate fi servit atât cu o porție generoasă de carbohidrați, cum ar fi cartofii sau orezul, dar și cu o salată bogată în legume.
Dacă iubești șnițelele, atunci reține că cele mai bune se fac prin tăierea pieptului de pui în bucăți subțiri și uniforme.