Antena 3 CNN Life Culinar Rețeta secretă a bunicii - Pască cu brânză dulce

Rețeta secretă a bunicii - Pască cu brânză dulce

<1 minut de citit Publicat la 10:38 06 Apr 2017 Modificat la 10:38 06 Apr 2017

Aceasta este rețeta ideeală pentru sărbătorile de Paști. Potrivit Savuros.tv, pasca cu brânză dulce este foarte ușor de gătit, are o textură gingașă și un gust fabulos. Este fină, rafinată și aromată, iar toate gospodinele sunt curioase să afle rețeta. 

Timp de preparare 60 Minute.
Timp de gătire 50 Minute
1,00 kg Brânză de vaci
6,00 Ouă
220,00 g Zahăr
6,00 linguri Făină
6,00 linguri Amidon
1,00 plic Praf de copt
1,00 linguriță Esență de vanilie
1,00 linguriță Esență de lămâie
150,00 g Stafide
20,00 g Ornamente pentru prăjituri

Mod de preparare: Într-un bol amestecați brânza de vaci, 200 g zahăr pudră și 6 gălbenușuri, până se omogenizează compoziția. Adăugați esența de vanilie, esența de lămâie, mixați și treptat încorporați făina, amidonul și praful de copt. Într-un bol bateți albușurile, până capătă compoziția unei spume dense și pufoase.
Adăugați albușurile bătute peste amestecul de brânză și cu ajutorul unei spatule amestecați atent, până se omogenizează compoziția. Adăugați stafidele și atent încorporați-le în aluat. Turnați aluatul într-o tavă detașabilă (diametru 26 cm) unsă cu unt și dați-o în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180˚C, timp de 50 de minute. Presărați pasca cu zahăr pudră și ornamente pentru prăjituri.

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole