REȚETĂ PASTE. Sunt multe persoane care evită să mănânce paste, fiind sigure de faptul că acestea îngrașă și nu sunt sănătoase. Însă, potrivit unui nou studiu efectuat de specialiști, pastele ar putea fi de ajutor în lupta cu kilogramele în plus.
REȚETĂ PASTE. Un grup de cercetărori italieni au descoperit că, mâncate într-o cantitate moderată, pastele pot face parte din dieta voastră sănătoasă.
REȚETĂ PASTE. Cum se fac cele mai bune paste cu ciuperci
REȚETĂ PASTE. INGREDIENTE:
-paste farfale, acele paste în formă de fundițe
-mix de ciuperci
-un sfert de ceașcă cu cimbru proaspăt tocat și oregano
-2 linguri de ulei de măsline
-o lingură de suc de lămâie
-3 cești de varză furajeră sau spanac
- un sfert de cană de parmezan ras
- brânză moale de capră
-sare, piper
REȚETĂ PASTE. MOD DE PREPARARE:
1. Gătiți pastele în apă cu sare, până de fac al dente. Apoi, scurgeți pastele și păstrați un sfert din apa de paste.
2. Între timp, curățați ciupercile și tăiați-le.
3. Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline și gătiți ierburile, ciupercile timp de cinci minute. Atunci când ciupercile sunt gata, se reduce căldura până la minim, se adaugă sucul de lămâie, legumele verzi (spanacul) și puțină sre. Lăsați-le timp de aproximativ 2 minute. Apoi adăugai parmezanul și acel sfert de apă de la paste și amestecați până când se topește parmezanul.
4. Adăugați și pastele, piperul și sarea, ulterior și brânza de capră și amestecați. Apoi, pastele sunt gata și pot fi servite.