Antena 3 CNN Emisiuni Agricool Rețetă murături asortate. Ingredientul secret care le menține mereu crocante

Rețetă murături asortate. Ingredientul secret care le menține mereu crocante

Redacția Antena 3 CNN
<1 minut de citit Publicat la 17:00 25 Noi 2023 Modificat la 17:00 25 Noi 2023

La Ocnişoara, în Alba, murăturile se fac cu apă din izvorul sărat din localitate. Iar Maria și Elisabeta Alecușan ne-au împărtășit secretul care păstrează tari legumele murate pentru mult timp.

Apa sărată de la Ocnișoara are proprietăți ce conservă legumele timp îndelungat și totodată le da și o aromă deosebită.

Locuitorii satului, dar și alții veniți din diferite zone o caută fie pentru a pune murături, fie pentru a păstra mai bine carnea.

Două gospodine desăvârşite dezvăluie o reţetă perfectă de murături 

Maria și Elisabeta Alecușan au o reţetă extrem de simplă dar care le garantează succesul murăturilor perfecte an de an.

Aflaţi reţeta pas cu pas urmărind materialul video de mai jos!

 

 

Citește mai multe din Agricool
» Citește mai multe din Agricool
TOP articole