În minivacanța de 1 Mai, oameni din toate zonele țării au venit să guste micii preparați de nea' Sandu, care își petrece timpul în fața grătarului de mai bine de 50 de ani.
Micii lui Sandu Cocoşatu' sunt considerați cei mai buni din Capitală, iar reporterii Antena 3 CNN au reușit să afle care sunt ingredientele care îi fac să fie atât de gustoși.
"Punem carne de vită și porc, condimentele necesare și mult suflet", a spus nea' Sandu.
Nea' Sandu spune că mulțumirea pe care o vede pe chipul oamenilor care îi trec pragul îl face să uite de oboseală.
"Am făcut aproape 10.000 de mici și încă mai avem terasa plină. Nu am obosit deloc. Fericirea oamenilor care pleacă mulțumiți de aici mă bucură enorm. Au venit oameni din toată țara și m-am bucurat foarte mult", a mai adăugat Sandu Cocoşatu'.
În vârstă de 73 de ani, nea' Sandu este supranumit Regele Micilor din Bucureşti.