REȚETĂ. Această înghețată de cireșe se prepară foarte repede și e și mult mai sănătoasă comparativ cu alte înghețate cumpărate de la magazin.
REȚETĂ INGREDIENTE
-cireșe fără sâmburi
-zahăr granulat
-puțină sare
-lapte integral
-6 gălbenușuri de ou
-o lingurița de vanilie
-o jumătate de linguriță de extract de migdale
REȚETĂ MOD DE PREPARARE
1. Puteți pe foc cireșele cu un sfert din zahăr și fierbeți-le timp de 10-12 minute
2. Încălziți laptele
3. Puneți într-un castron gălbenușurile de ou și restul de zahăr și începeți să le bateți, iar apoi adăugați lapte câte puțin, amestecând constant
4. Se pune amestecul într-o tigaie și se lasă la foc, amestecându-se în mod constant până când se face ca o pastă
5. Apoi se toarnă într-un castron și se adaugă celelalte ingrediente
6. În cele din urmă, pasta obținută se pune la înghețat câteva ore, iar apoi poate fi servită