Antena 3 CNN Life Culinar REȚETĂ FRIPTURĂ DE MIEL CU CONIAC DE PAȘTE. Cea mai bună rețetă de friptură de miel

REȚETĂ FRIPTURĂ DE MIEL CU CONIAC DE PAȘTE. Cea mai bună rețetă de friptură de miel

<1 minut de citit Publicat la 11:57 24 Apr 2019 Modificat la 11:57 24 Apr 2019

REȚETĂ FRIPTURĂ DE MIEL DE PAȘTE. Sunt zeci şi zeci de feluri de a pregăti o friptură delicioasă de miel. În cele ce urmează, vă prezentăm o reţetă inedită de friptură de miel cu coniac.

REȚETĂ FRIPTURĂ DE MIEL DE PAȘTE. Iată mai întâi care sunt ingredientele de care aveţi nevoie pentru a pregăti această reţetă specială pentru sărbătorile pascale: 2 kg carne de miel, 2 căţei de usturoi, 2 linguri oţet balsamic, 15 grame unt, sare, 3-4 morcovi medii, o linguriţă cimbru, o linguriţă de rozmarin şi două linguri cu coniac.

Continuarea, pe Adevărul.

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole