Rețeta vedetei este una simplă dar extrem de gustoasă. Este ușor picantă și extrem de sănătoasă. Nu este nevoie nici de cașcaval, nici de carne iar ingredientele necesare se regăsesc cu siguranță în orice bucătărie.
Ingrediente
- 200 grame de paste
- fulgi de ardei iute
- 2 căței de usturoi pisat
- jumătate de ceapă roșie
- 10-12 roșii cerii tăiate în jumătate
- smântână de gătit
- pastă de tomate
- mix de condmente italienești
- sare și piper
Metodă de preparare
1. Se pun pastele la fiert într-o oală cu un pic de ulei și sare.
2. Într-o tigaie se încinge uleiul și se adaugă fulgii de ardei iute. Se adaugă ceapa și usturoiul pisat și se amestecă bine, până când ceapa prinde o culoare maronie.
3. Se adaugă roșiile cherry tăiate în jumătăți și se pisează. Se amestecă câteva minte.
4. Deasupra sosului adăugăm smântână lichidă și două lingurițe de pastă de tomate. Se condimentează cu și mai mulți fulgi de ardei iute și condimente italienești
5. Se adaugă pastele fierte în sos, cu un pic din apa în care aceastea au fiert. Se amestecă două minute iar preparatul este gata. Poftă bună!