Antena 3 CNN Life Culinar REȚETĂ DE CRĂCIUN. Cum se face corect toba? Trebuie să știe toate gospodinele

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Cum se face corect toba? Trebuie să știe toate gospodinele

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 15:10 21 Dec 2018 Modificat la 15:10 21 Dec 2018

REȚETĂ de TOBĂ. Toba de porc este un preparat nelipsit de pe masa de Crăciun. La prepararea tobei de casă se folosesc în principal: cap, urechi, limbă, şorici, slănină, toate de la porc. Amestecul fiert cu mirodenii este "îmbrăcat" într-un stomac de porc. Produsul final se prezintă ca un preparat de porc în aspic.

REȚETĂ de TOBĂIngrediente:
- 1 bucată stomac de porc
- ½ bucată cap de porc
- 2 bucăți urechi de porc
- 2 bucăți limbă de porc
- 125 grame slănină
- 200 grame şorici
- câteva boabe ienibahar
- 2-3 foi dafin
- 2-3 căței usturoi
- 1 linguriță coriandru
- sare (aproximativ 10 g/l apă)

Mod de preparare, pe Delicatesa.ro

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole