Antena 3 CNN Life Culinar REȚETĂ DE CRĂCIUN. Condimentul secret din cârnaţii ardeleneşti. Puține gospodine știu acest truc

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Condimentul secret din cârnaţii ardeleneşti. Puține gospodine știu acest truc

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 15:40 24 Dec 2019 Modificat la 15:40 24 Dec 2019

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Pentru carnea macră se foloseşte pulpă de porc. La carne se adaugă 100 g usturoi pisat, 100 g sare, 20 g piper negru macinat mare şi 10 g cimbru mărunţit, potrivit adevarul.ro.

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Se lasă la uscat două trei zile, după care se afumă şi se păstrează la loc răcoros.

Etichete: carnati
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole