Antena 3 CNN Life Culinar REȚETĂ. Cum preparăm cheesecake cu zmeură în doar 30 de minute

REȚETĂ. Cum preparăm cheesecake cu zmeură în doar 30 de minute

1 minut de citit Publicat la 22:49 27 Dec 2019 Modificat la 22:49 27 Dec 2019

REȚETĂ. Timp de preparare: 30 de minute

REȚETĂ. Ingrediente

Sosul de zmeură

o cană de zmeură dezghețată
o jumătate de cană de zahăr (100g)
2 linguri de apă
1 lingură de amidon de porumb

Blatul

o cană de firmituri biscuiți graham
o jumătate de cană de unt topit

Conținutul

o cană de ciocolată albă (170 g)
o cană de smântană
3 pachete de cremă de brânză light
o cană de zahăr pudră
o linguriță de vanilie
o jumătate de cană de zmeură proaspătă

REȚETĂ. Instrucțiuni

Sosul de zmeură

Într-un vas mic, adăugați zmeura și zahărul. Se dă la foc mediu și se fierbe 2-3 minute. Amestecați că o spatulă. Combinați apa și amidonul de porumb și amestecați în sos pentru a se îngroșa. Apoi puneți-l deoparte pentru a se răci complet (puteți accelera acest lucru prin turnarea într-un castron nou și plasarea lui în frigider).

Blatul

Într-un castron mediu, combinați biscuiții graham și untul topit. 

Conținutul

Într-un castron mediu, amestecați ciocolata albă și jumătate din cana de smântână. Puneți la cuptorul cu microunde pentru 40 de secunde, apoi amestecați pasta obținută până devine netedă. Puneți castronul la frigider pentru a se răci. 

Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu un mixer electric până când este netedă. Adăugați zahăr, vanilie și jumătatea de cană de smântână și amestecați până când aluatul este ușor și pufos. Adăugați ciocolată albă topită și bateți la viteză medie până la încorporare.

Puneți zmeura proaspătă în partea inferioară a crustei și adăugați umplutura de brânză în partea de sus, netezind cu o spatulă. Puneți câteva lingurițe de sos de zmeură pe partea superioară. Salvează sosul rămas pentru servire.

Răciți cel puțin 5 ore sau peste noapte înainte de a servi. Serviți cu sos de zmeură rămas și zmeură proaspătă. 

Etichete: reteta
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole