Antena 3 CNN Politică Remus Pricopie: „NU există o discuție între mine şi Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă pe tema unei candidaturi la prezidențiale”

Remus Pricopie: „NU există o discuție între mine şi Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă pe tema unei candidaturi la prezidențiale”

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Remus Pricopie, rector SNSPA, a ţinut să precizeze că "nu există o discuție" între acesta şi Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă pe tema unei candidaturi la prezidenţiale, menţionând totodată că "aceste zvonuri sunt întreținute de unii din echipa de campanie a lui Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct NATO, un funcţionar internaţional care, deşi nu are voie, face politică în România.".

"Desigur, toate aceste "activităţi" au loc în afara orelor de program și nu cu utilizarea resurselor NATO. În același timp, calitatea de "independent de p

"Un alt exemplu din categoria "lucruri care NU se fac", mai ales atunci când ești înalt funcționar internațional.

NU există o discuție între mine şi Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă pe tema unei candidaturi la prezidenţiale. Aceste zvonuri sunt întreținute de unii din echipa de campanie a lui Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct NATO, un funcţionar internaţional care, deşi nu are voie, face politică în România.

Desigur, toate aceste "activităţi" au loc în afara orelor de program și nu cu utilizarea resurselor NATO. În același timp, calitatea de "independent de partide" cere sacrificii și este incompatibilă cu cea de dependent de muuulţi oameni de afaceri, domiciliaţi prin diverse colţuri ale lumii.

Am însă ṣi o veste bună: în zilele noastre, nu mai există secret. Mai devreme sau mai târziu, totul se află, mai ales atunci când vorbim de modul dubios în care unii politicieni îṣi finanţează campaniile politice ṣi atacurile media la adresa adversarilor reali sau închipuiţi.

În final, doresc să-i mulțumesc lui Mircea Geoană pentru că "îmi poartă de grijă" şi mă promovează. După principiul "unde dai şi unde crapă", viața, uneori, este cinică, iar capcanele construite de "prieteni" sunt transformate în oportunități.", a spus Remus Pricopie, potrivit unei postări pe reţelele sociale.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile