Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Remediul natural, simplu și de sezon pentru tratarea varicelor. Lidia Fecioru: "Efectul se vede chiar și pentru varicele interne"

Remediul natural, simplu și de sezon pentru tratarea varicelor. Lidia Fecioru: "Efectul se vede chiar și pentru varicele interne"

de Ioana Dobre    |   

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, un leac simplu și de sezon pentru tratarea varicelor, folosind roșii verzi. 

Aceasta explică faptul că roșiile verzi conțin solanină, o substanță toxică atunci când sunt consumate crude, dar care poate avea proprietăți vindecătoare atunci când sunt aplicate extern. Solanina din roșiile verzi ajută în tratamentul varicelor.

Pentru a folosi acest remediu, trebuie să tai roșia în rondele și să o aplici pe zona afectată de varice timp de aproximativ 3 minute. După ce îndepărtezi roșia, zona trebuie bine ștearsă și aplicată o cremă hidratantă, deoarece solanina poate usca pielea. Acest tratament poate fi făcut pe termen lung, până când se observă efectele dorite, fiind eficient și pentru varicele interne, aflate în mușchi.

Acesta subliniază că tratamentul oferă efecte vizibile chiar și în cazul varicelor interne, după câteva aplicări.

Acest remediu este simplu de realizat și poate fi folosit în perioada de toamnă, când roșiile verzi sunt disponibile.", a spus Lidia Fecioru.

Subiecte în articol: leacul zilei
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile