Antena 3 CNN Externe Regina Elisabeta a fost sfătuită de medici să renunțe la alcool

Regina Elisabeta a fost sfătuită de medici să renunțe la alcool

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, a fost sfătuită de medici să renunțe la alcool. Aceștia i-au recomandat să consume alcool doar ocazional, pentru a-și menține sănătatea și a fi în formă maximă la evenimentele importante din următoarea perioadă.

de Alexandra Ionescu    |   

Deși are o stare de sănătate bună, regina Elisabeta merge cu bastonul. Moartea Prințului Philip a afectat-o extrem de tare. Regina Elisabeta și-a revenit însă și pare plină de energie și entuziasm la evenimentele la care participă.

Faptul că regina Elisabeta a II-a obișnuia să se delecteze cu o băutură obținută din gin, Dubonnet și lămâi, pe care o consuma înainte de cină, nu este niciun secret pentru nimeni. Acum, însă, ajunsă la 95 de ani, medicii i-au recomandat să renunțe la acest obicei.

La cină, regina obișnuiește să bea un pahar de vin dulce, iar înainte de culcare un pahar de șampanie.

Anul trecut, regina Elisabeta și-a lansat propria marcă de gin, realizat din frunzele care se găsesc în curțile de la Palatul Buckingham. Băutura costă 40 de lire și se livrează doar pe teritoriul Marii Britanii.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile