Antena 3 CNN Actualitate Regele Charles nu vine anul acesta la Viscri. Ce se întâmplă cu gospodăria pe care o are în localitate. "Toată lumea e îngrijorată"

Regele Charles nu vine anul acesta la Viscri. Ce se întâmplă cu gospodăria pe care o are în localitate. "Toată lumea e îngrijorată"

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Regele Charles nu va ajunge anul acesta la Viscri din cauza problemelor de sănătate. Anul trecut, după încoronare, a venit în primul concediu aici, dar fără regină. În fiecare an, monarhul obișnuia să își viziteze proprietatea pe care o are în judeţul Braşov. Primarul din localitate anunță că gospodăria acestuia va fi bine îngrijită atât timp cât va fi nevoie. 

În Viscri, ulițele sunt pline cu turiștii veniți să admire satul vechi, casele tradiționale, printre care și cea a regelui Charles. Localnicii sunt triști că vara aceasta nu vor avea ocazia să se întâlnească pe stradă cu Majestatea Sa.

Însă, gândurile lor se îndreaptă către familia regală britanică:

"Cred că toată lumea e îngrijorată de starea de sănătate a Regelui"

"Multă, multă, multă sănătate. Ne-am gândit și la dumnealui când am venit aici și la prințesă Kate. Este favorita noastră și ne rugăm pentru ea și pentru regele Charles să fie sănătoși și să vină, să aibă ocazia să se bucure din nou de frumusețea acestor locuri."

"Ştim că are probleme de sănătate. Îi dorim noroc să găsească tratamentul potrivit şi, ţinând cont de îndatoririle sale, să revină aici cât mai curând.
Iubesc Marea Britanie, transmit sănătate Majestății Sale, de asemenea, sănătate prințesei Kate."

Regele Charles deține o veche casă tradițională, renovată însă și pusă la dispoziția turiștilor. Printre proprietățile sale se numără Conacul Apafi din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, patru case în Valea Zălanului, judeţul Covasna şi alte patru în satul Breb din judeţul Maramureş.

 

Subiecte în articol: Viscri Regele Charles
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile