Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Vezi reducerile de toamnă la toată colecţia de ghete damă de la Marelbo

Vezi reducerile de toamnă la toată colecţia de ghete damă de la Marelbo

Dacă nu ţi-ai cumpărat încât ghete pentru iarnă, acum este momentul perfect s-o faci. Marelbo, cel mai mare producător de încălţăminte din piele naturală din Bucovina reduce preţurile colecţiei de ghete damă, pentru a încuraja achiziţionarea produselor româneşti. Nu este o noutate, acesta fiind cel de-al 2-lea an din ceea ce va deveni o tradiţie pentru Marelbo, în luna noiembrie.

de Georgiana Adam    |   

Dacă nu ţi-ai cumpărat încât ghete pentru iarnă, acum este momentul perfect s-o faci. Marelbo, cel mai mare producător de încălţăminte din piele naturală din Bucovina reduce preţurile colecţiei de ghete damă, pentru a încuraja achiziţionarea produselor româneşti Nu este o noutate, acesta fiind cel de-al 2-lea an din ceea ce va deveni o tradiţie pentru Marelbo, în luna noiembrie.

Întreaga gamă de ghete damă îmbie prin design, preţ accesibil, culoare, dar şi varietate. Asta înseamnă că modelele disponibile împacă o mulţime de gusturi şi preferinţe.

Descoperă aşadar ghetele din piele de la Marelbo şi alege stilul care te reprezintă. Dacă optezi de cele mai multe ori pentru stilul elegant, îndreaptă-ţi privirea către modele cu toc şi nu vei face niciun compromis. Te vei bucura de confort, dar şi de o postură graţioasă, încrezătoare, mai bine spus. Pe de altă parte, dacă programul solicitant impune nişte ghete confortabile, este generos în variante. Una mai atractivă ca cealaltă.

Marelbo acoperă o plajă largă de mărimi

Este foarte important să-ţi cunoşti şi să porți mărimea potrivită. Specialiştii nu recomandă să cumperi o mărime mai mică deoarece aceasta poate cauza diverse probleme, de la bătături, bășici, până la apariția monturilor și chiar deformarea structurii degetelor de la picioare. Nici o mărime mai mare nu este indicat să iei, pentru că îți va crea disconfort în mers. Cumpără măsura în care piciorul tău se simte confortabil.

Asta înseamnă că nu trebuie să stea nici înghesuit, dar nici nu trebuie să alunece sau să iasă din pantof în timp ce mergi. Încă de la început Marelbo și-a dorit să acopere o plajă cât mai largă de mărimi, inclusiv, mărimile atipice. Pentru că înțelege nevoile diferite ale oamenilor, încălţămintea este „croită” pentru fiecare în parte. Și pentru cel mai jucăuș, dar și pentru cel mai ferm pas din casă . Astfel, mărimile de la Marelbo pornesc de la numărul 25 și se opresc la 47. Tu unde te situezi?

Unde găseşti magazinele Marelbo?

În București prin intermediul celor 6 magazine (Calea Moşilor nr. 217, Strada Lipscani nr. 73, Bd. Regina Elisabeta nr. 30, Bd. Iuliu Maniu nr. 19, Sos. Colentina nr. 426, Sos. Pantelimon 245), în Arad, Alba Iulia, Bacău, Baia Mare, Bistrita, Botoșani, Brăila, Brașov, Buhuși, Buzău, Câmpulung Moldovenesc, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Fălticeni, Focșani, Galați, Iași, Oradea, Pașcani, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Rădăuți, Râmnicu Vâlcea, Roman, Sibiu, Slatina, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Târgu-Jiu, Timișoara, Tulcea și în Vatra Dornei. Programul de funcţionare este de luni până duminică. Practic, magazinele sunt deschise în fiecare zi pentru tine.

Marelbo te aşteaptă cu o mulţime de şi curele pentru toată familia, meşteşugite cu drag în inima Bucovinei. Cumpără produse fabricate în România şi bucură-te de calitate la preţuri avantajoase.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile