Antena 3 CNN Black Friday 2016 Black Friday Elefant a început. Iată ce oferte sunt

Black Friday Elefant a început. Iată ce oferte sunt

Unul dintre cele mai importante magazine online, Elefant.ro, anunță o serie importantă de reduceri la parfumuri cu ocazia Black Friday 2016. Iată câteva dintre ofertele care merită să le studiați înainte de Black Friday 2016 Elefant.ro. 

Întreaga listă de reduceri parfumuri Black Friday 2016 o veți putea studia LA ACEST LINK. 

Reducere 67%. Calvin Klein Truth este un parfum unic, compus din doua acorduri diferite. Primul este un ton de prospetime, al doilea este un ton al seductiei. Aceste accente se intrepatrund pe intreaga durata a zilei. Parfumul Truth este potrivit pentru fiecare femeie care doreste sa isi evidentieze unicitatea, care vrea sa fie diferita, interesanta si atragatoare. Asa cum fiecare femeie este temperamentala, si parfumul Truth se pliaza acestei definitii.  Esenta poate fi racoroasa si revigoranta dar si calda, dulce, de aceea puteti folosi acest produs cu usurinta in orice sezon.

Mai multe detalii LA ACEST LINK

Reducere 56%. Exoticul Euphoria este un parfum floral-fructat, cu o aroma imbatatoare, orientala, plina de fructe exotice, flori de orhidee neagra, violete, avand o semnatura cremoasa.

Mai multe detalii LA ACEST LINK

Reducere 69%. Guess Seductive este un parfum cu note florale si lemnoase, perfect pentru femeile care vor sa iasa in evidenta intr-un mod delicat si inocent.  Sticla parfumului se remarca prin design-ul inedit si frapeaza inca de la prima vedere, la fel ca si aromele din interiorul sau. Guess Seductive are un farmec aparte datorita aromelor sale dulci, realizate in urma unei combinatii neobisnuite a notelor de vanilie, tamaie si casmir.

Mai multe detalii LA ACEST LINK

Reducere 73%. Elizabeth Arden 5th Avenue New York, un parfum inspirat de stilul sofisticat si energia din Manhattan, special creat pentru femeile elegante. Note de varf: mar, bergamota, piersica; Note de mijloc: pruna, bujor, iasomie, coacaze negre; Note de baza: mosc, tonka, chihlimbar, lemn de santal, vanilie.

Mai multe detalii LA ACEST LINK

Reducere 64%. Nina Ricci Premier Jour este conceput pentru femeile ce vor sa isi evidentieze frumusetea si puterea interioara. Compozitia neobisnuita de gardenie si mandarina iti incanta atat corpul, cat si mintea. Mai apoi, se deschid esentele de orhidee proaspata combinata cu migdale delicioase si caramel. Patrunde apoi catre tonurile lemnoase. Acestea reprezinta notele de baza ale parfumului Premier Jour.

Mai multe detalii LA ACEST LINK

Reduceri parfumuri Black Friday 2016. Promoții pentru bărbați

Reducere 78%. Nautica Voyage N-83 de Nautica este un parfum acromatic-acvatic pentru barbati, lansat in 2013. Note de varf: menta, petit grain - ulei de portocala amara, tonuri marine; Note de mijloc: lavanda, cardamom, nucsoara; Note de baza: lemn de santal, cedru, mosc.

Mai multe detalii găsiți AICI. 

Reducere 55%. Emanuel Ungaro III Homme este un parfum cu note lemnoase si picante destinat barbatilor siguri pe sine, care stiu ce vor. Primele note ale parfumului sunt create din esente de condimente din India, iar notele de germaniu si patchouli sublineaza masculinitatea si eleganta parfumului. Baza parfumului a fost realizata din tonuri calde de lemn si vetvier ce va vor incanta simturile pentru o lunga perioada de timp.

Mai multe detalii găsiți AICI. 

Reducere 46%. Parfumul oriental barbatesc Guess By Marciano for Men este special conceput pentru tinerii carora le face placere sa aiba grija de cum arata si cum miros. Parfumul poate fi purtat cu incredere pe tot parcursul zilei, fiind potrivit atat in mediul de munca, cat si in cadrul unui eveniment mai important.Compozitie: piper, extras din portocala amara, lavanda, rozmarin, patchouli, mandarina, mosc, abanos, piele, salvie, carambola, cihlimbar, condimente, violeta, ghimbir.

Mai multe detalii găsiți AICI. 

Reducere 58%. Calvin Klein CK One este o esenta pura si senzuala recomandata atat barbatilor cat si femeilor. O mireasma luxurianta, plina de armonie si placere. Cu un design simplu si elegant, sticluta imbraca perfect esenta produsului. Un extract special de iasomie si flori fac din acest parfum un unicat al senzualitatii. Notele proaspete de papaya si pepene galeben sunt combinate cu tonuri de chilimbar si muschi astfel fiind creat un cadru natural si pur.

Mai multe detalii găsiți AICI. 

Reducere 69%. Tommy Hilfiger Tommy Man este un parfum proaspat, cu tonuri lemnoase, pentru barbatii care prefera stilul simplu si direct. Spiritul liber american din parfumul Tommy Man este dat de ingredientele naturale din toate regiunile Tinutului Promis.

Mai multe detalii găsiți AICI. 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile