Cum a reușit Georgescu să-l întreacă pe Simion. Becali: Au același electorat, amândoi aleargă toată ziua pe Tik Tok
Publicat acum 1 ora si 23 minute
Potrivit specialiștilor, pe lângă mucronul pronunțat, roșiile stimulate prezintă și alte trăsături care ar trebui să ne convingă să nu le consumăm.
Astfel, roșiile care au fost coapte forțat au o pulpă lemnoasă, cu părți verzi, dar și semințe în aceeași culoare, fiind semne care arată că nu au ajuns la maturitate.
"De regulă, fructele stimulate au o pulpă lemnoasă și semințe care nu au ajuns la maturitate.
În plus, semințele care nu s-au dezvoltat se află într-un țesut verde și gelatinos.
Citește și: Cât costă cafeaua cu foiţă de aur pe care o vinde un baron PSD
Acest țesut verde poate fi observat, de asemenea, și în calota fructului, fiind un indicator care arată că roșia a fost stimulată", a spus un specialist.