Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Recomandări privind alegerea unei rochii de seară după tipul de eveniment

Recomandări privind alegerea unei rochii de seară după tipul de eveniment

Pentru că se cade a onora fiecare eveniment deosebit din viața lor prin ținute fără reproș, doamnele și domnișoarele de pretutindeni caută cu interes rochii în care să strălucească.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Atunci când vine vorba despre o petrecere nocturnă, provocarea de a găsi ținuta potrivită este cu atât mai mare. Desigur, anumite aspecte pot dicta tipul de rochie potrivit, cu toate că anumite detalii vor trebui acoperite de purtătoare. Daca există un dress code, de exemplu, rămâne misiunea reprezentantei feminine să găsească un croi potrivit pentru silueta sa.

În funcție de evenimentul la care urmează să participe, fiecare trebuie să respecte anumite cerințe ce țin atât de bun gust, cât și de estetică. Așadar, tu cum îți alegi rochia de seară pentru următorul eveniment? Iată care sunt câteva recomandări pe care le oferă doamnelor și domnișoarelor ce nu doresc să eșueze în acest sens designer-ul de modă Georgiana Iordache. De altfel, cele interesate găsesc pe pagina sa și o varietate de modele pline de rafinament și eleganță dintre care pot alege cu încredere.

Alegerea rochiei de seară în funcție de eveniment

Oricine poate străluci într-o rochie care să i se potrivească, fără a depune un efort uriaș în a o găsi. Totul ține de respectarea câtorva cerințe ce țin de bun gust. În funcție de construcția corporală și de tipul evenimentului, alegerea rochiei de seară este mai simplă când reperul îl reprezintă GeorgianaIordache.com.

  • Corp siluetic versus corp plinuț

Iată două tipuri de siluete care sunt în contrast și care ar trebui să se raporteze la detalii bine delimitate în ceea ce privește rochia de seară. Înainte de a ține cont de tipul evenimentului ce urmează a fi onorat, trebuie evitate, respectiv luate în considerare următoarele aspecte.

Pentru formele mai bogate și armonioase, respectiv pentru cele care doresc să mascheze zone precum abdomenul, un model cloșat va fi întotdeauna o alegere inspirată. De exemplu, un model cu croială pe bie este ideal, întrucât le oferă un aspect subțiat al taliei, fără a trăda prezența colăceilor. Diverse accesorizari de tipul pietrelor pot da o nota mult mai elegantă apariției. Astfel de opțiuni se regăsesc într-o cromatică variată pe site-ul menționat.

Pe de altă parte, un corp mai atlet va fi avantajat de o rochie mulată, dar și de un model completat de un croi atipic, respectiv de detalii precum crăpătură pe un picior sau decolteu mai pronunțat.

Pentru că în cele din urmă evenimentul este cel care dictează tipul rochiei ideale, iată care sunt câteva recomandări ale desiner-ului. O petrecere de nuntă nu trebuie onorată cu orice rochie. Aceasta trebuie să fie specială, atât în ceea ce privește materialul, cât și design-ul. Pentru posesoarele unui corp de model, aproape orice tip de rochie va fi potrivit. În cazul unei nunți de seară, ideală va fi o rochie lungă, senzuală, cu un umăr gol, de exemplu. Dacă alegerea vizează un model cu crăpătură pe picior, atunci e de preferat a merge pe un model plin în partea decolteului. Echilibrul poate fi redat prin detalii precum insertiile transparente din zona taliei si a bustului.

Un eveniment de gală însă va cere o rochie cu fest, poate chiar mai pompoasă. Pentru o eleganță după la extrem, fără a arăta extravagant, o rochie din dantela, accesorizata cu franjuri din mărgele și tunică poate fi o alegere inspirată. Desigur, este numai un exemplu în acest sens.

Practic alegerile sunt inepuizabile, însă trebuie să țină cont de reguli nescrise de bun gust și eleganță. Cu puțină imaginație din partea purtătoarei și cu ajutor din partea creatoarei de modă, orice eveniment poate fi onorat cu o ținută pe măsură. Cele interesate pot vizualiza modele inedite de rochii de seară pe georgianaiordache.com.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion