Antena 3 CNN Externe Reacţia virală a unei mame care i-a cerut educatoarei să renunţe la temele primite la grădiniţă: „A fost un haos emoțional"

Reacţia virală a unei mame care i-a cerut educatoarei să renunţe la temele primite la grădiniţă: „A fost un haos emoțional"

de Claudia Popovici    |   

Într-un videoclip devenit viral pe TikTok, Cayley, o mamă din Arizona cu trei copii, a explicat motivul care a determinat-o să-i trimită un e-mail educatoarei fiului ei din grădiniță pentru a renunța la temele pentru acasă. Astfel, ea povestește cum fiul ei a primit un pachet de teme de 15 până la 20 de pagini, față-verso, chiar în prima zi de școală, ceea ce le-a provocat tuturor mult stres şi anxietate. Ea a explicat că îşi dorește ca fiul ei să ajungă să iubească şcoala şi nu să trăiască zilnic un şoc emoțional că nu mai reușește să le termine, scrie publicaţia People. 

„I-am trimis învățătoarei fiului meu din grădiniță un e-mail drăguț în care am scris: „Îmi pare rău. Având în vedere stresul, anxietatea mentală și fizică pe care i-o provoacă copilului meu, noi am terminat," explică mama în videoclipul postat pe TikTok.

Ea adaugă că e-mailul a fost trimis după ce ea și fiul ei au încercat să lucreze împreună la pachetul de teme. Astfel ea l-a pus să stea liniștit la micul dejun și să încerce să termine cel puțin una sau două pagini din pachet, deoarece rămăsese în urmă.

În acel moment, Cayley spune că amândoi au început să plângă.

„A fost un haos emoțional. M-am simțit atât de vinovată când l-am lăsat la școală,” spune ea. „Nu voia să fie acolo. În ultimele două săptămâni mi-a spus că nici măcar nu-i place la școală și că nu mai vrea să fie acolo, ceea ce îmi rupe inima de mamă, pentru că ai doar 5 ani. Singurul lucru de care ar trebui să te preocupe este învățatul și când e ora de gustare", a mai spus ea. 

„Trebuie să muncim ca să trăim, nu trăim ca să muncim,” adaugă ea, explicând cum își dorește ca copiii ei să iubească școala.

@cayleyxox I hope it inspires more parents to do it for their children ❤️ #momsoftiktok ♬ original sound - cayleyxo

Subiecte în articol: teme scoala gradinita an şcolar TikTok
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile