Antena 3 CNN Actualitate Locale Parcul Herăstrău a rămas în paragină. Nicușor Dan: „Situaţia asta e de 10 ani, eu nu răspund decât de trei ani şi jumătate”

Parcul Herăstrău a rămas în paragină. Nicușor Dan: „Situaţia asta e de 10 ani, eu nu răspund decât de trei ani şi jumătate”

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Bucureştenii care ajung în parcul Herăstrău riscă să se accidenteze serios dacă nu sunt foarte atenţi. Aleile sunt pline de gropi, băncile sunt rupte, iar locurile de popas riscă să se prăbuşească, asta pentru că parcul a fost lăsat în paragină de prea multă vreme. Primarul Nicuşor Dan spunea în campanie că urmează să fie reabilitat, însă nu se ştie când se va întâmpla acest lucru.

Oamenii spun că imaginea este una dezolantă.

Cel mai mare pericol nu îl reprezintă doar băncile sau aleile din interiorul parcului lăsate în paragină.

„Am văzut câteodată şi biciclişti care efectiv merg prin zonele acelea şi dacă nu ştii să mergi foarte bine cu bicicleta, nu ştiu ce se întâmplă”, spune o altă femeie.

Nicușor Dan: „Eu nu răspund decât de 3 ani şi jumătate din cei 10 ani”

Pentru primarul general, acest lucru nu pare a fi o prioritate. Întrebat de situaţie, edilul a găsit scuza: aleile sunt degradate de mult timp.

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement a început lucrările de reabilitare și modernizare anul acesta doar pentru trei foișoare din Parcul Herăstrău.

Subiecte în articol: parcul herastrau reabilitare Nicușor Dan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Marine Le Pen promite că va reduce ajutorul pentru Ucraina