Antena 3 CNN Actualitate Locale Răzvan și-a ucis iubita cu 25 de lovituri de cuțit și a fost condamnat la închisoare pe viață. Într-o dimineață, gardienii au intrat în celula lui și au rămas șocați. Ce era în locul lui Răzvan

Răzvan și-a ucis iubita cu 25 de lovituri de cuțit și a fost condamnat la închisoare pe viață. Într-o dimineață, gardienii au intrat în celula lui și au rămas șocați. Ce era în locul lui Răzvan

Tânărul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare pentru că a ucis o femeie într-un apartament s-a ales cu un nou dosar penal în închisoare. Pandelea Mihai Răzvan (28 ani) a fost trimis în judecată pentru tentativă de evadare din Penitenciarul Aiud.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Aiud pe data de 4 aprilie 2018 şi urmează să parcurgă etapa camerei preliminare. Pentru această infracţiune, Pandelea riscă până la 3 ani de închisoare, pedeapsă care ar urma să se adauge celei pe care o execută în prezent.
 
”În data de 25 decembrie 2017, cu ocazia activităţilor specifice de servire a mesei, o persoană custodiată de Penitenciarul Aiud a părăsit secţia de deţinere în care era cazată şi a escaladat un gard din incinta penitenciarului. Deţinutul a fost somat şi imobilizat, de îndată, de angajaţii unităţii de detenţie, iar, conform prevederilor legale, administraţia Penitenciarului Aiud a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat organele competente sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de evadare. De asemenea, faţă de deţinut au fost luate toate măsurile legale, atât administrative cât şi disciplinare”, au precizat reprezentanţii Penitenciarului Aiud, scrie adevarul.ro.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile