Antena 3 CNN Actualitate Răzbunare șocantă: Un copil de 14 ani a dat foc școlii în care învăța, în Mehedinți. Care a fost motivul său

Răzbunare șocantă: Un copil de 14 ani a dat foc școlii în care învăța, în Mehedinți. Care a fost motivul său

de Ioana Coman    |   

Răzbunare șocantă a unui elev de 14 ani. Băiatul a dat foc școlii dintr-o localitate din Mehedinți, din cauza unor neînțelegeri cu părinții. Copilul este internat în acest moment într-un centru și urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

În urma izbucnirii incendiului la unitatea de învățământ a fost deschis o anchetă de către autorități, iar în urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit că focul a fost pus intenționat de către un minor de 14 ani, din aceeași localitate.

Anchetatorii l-au găsit la fața locului pe băiatul de 14 ani având asupra sa o brichetă, dar și materiale inflamabile. 

Luat un întrebări de către anchetatori, minorul a spus că a recurs la acest gest din cauza neînțelegerilor pe care le avea cu părinții săi și pentru a le atrage atenția asupra sa. Părinții minorului erau plecați în Franța și s-au întors de curând în țară, iar copilul se simțea neglijat. 
Făptașul a fost internat într-un centru a DGASPC și urmează să fie efectuată o expertiză psihiatrică care va stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul producerii faptei.

Dacă avea discerământ, va răspunde penal pentru fapta sa, riscând până la 7 ani de închisoare.

 

Subiecte în articol: şcoală elev mehedinti incendiu razbunare
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile