Antena 3 CNN Externe Război în Ucraina | Vladimir Putin vine cu o nouă ameninţare. Premierul din Israel, întâlnire cu Putin şi convorbire cu Zelenski | Antena 3 transmite LIVE 24 din 24

Război în Ucraina | Vladimir Putin vine cu o nouă ameninţare. Premierul din Israel, întâlnire cu Putin şi convorbire cu Zelenski | Antena 3 transmite LIVE 24 din 24

Redacția Antena 3 CNN
16 minute de citit Publicat la 18:15 05 Mar 2022 Modificat la 23:42 05 Mar 2022

Ziua 10 a războiului din Ucraina. Cele mai importante evenimente înregistrate astăzi:

  • Vladimir Putin compară sancţiunile impuse Rusiei cu o declaraţie de război
  • Un negociator al Ucrainei, bănuit de trădare, a fost ucis de forţele SBU
  • Ucraina acuză Rusia că nu respectă ordinul de încetare a focului pentru convoaiele umanitare
  • Centrala nucleară de la Zaporojie ar fi, din nou, sub control ucrainean
  • O a treia rundă de negocieri ruso-ucrainene este aşteptată a avea loc luni
  • Volodimir Zelenski neagă zvonurile lansate de propagandă rusă cum că ar fi fugit din Ucraina

Update 5 martie, 23.39. Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a anunţat, într-o postare pe Twitter, că este recunoscător pentru decizia luată de preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, de a oferi refugiaţilor ucraineni drepturi de rezidenţă în ţările din Uniunea Europeană.

Totodată, Zelenski a mulţumit Comisiei Europene pentru un prim ajutor în valoare de 500 de milioane de euro.

Update 5 martie 23.16. Ambasada Rusiei în Africa de Sud a postat pe Twitter un mesaj prin care mulţumeşte tuturor celor care au trimis scrisori şi mesaje de încurajare şi a reamintit că forţele ruse luptă împotriva nazismului din Ucraina.

În răspuns, Ambasada Germaniei în Africa de Sud a postat un mesaj pe Twitter în care a explicat că, din nefericire, Germania a inventat nazismul, iar ceea ce face Rusia în Ucraina reprezintă un genocid şi în niciun caz o luptă împotriva nazismului.

Update 5 martie, 22.43. Washington Post anunţă că serviciile americane, inclusiv Pentagonul, lucrează la mai multe scenarii în cazul în care capitala Kiev este cucerită de armata rusă.

Printre aceste scenarii se numără inclusiv cel în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski ar putea conduce un guvern din exil, în Polonia.

Update 5 martie, 21.22. Premierul Israelului, Naftali Bennett, a vorbit, în această seară, cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, după vizita în Rusia, şi urmează să se deplaseze la Berlin, în cadrul eforturilor diplomatice coordonate cu SUA, Germania şi Franţa.

Conform Guvernului israelian, după întâlnirea de la Kremlin cu preşedintele Vladimir Putin, Naftali Bennett l-a sunat pe Volodimir Zelenski.

Întâlnirea lui Naftali Bennett cu Vladimir Putin a durat aproximativ trei ore, iar acum premierul Israelului se va întâlni la Berlin cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, anunţă Guvernul israelian, potrivit cotidianului The Times of Israel.

Eforturile diplomatice ale lui Naftali Bennett sunt coordonate cu Statele Unite, Franţa şi Germania, a declarat un oficial guvernamental israelian citat de CNN.

Update 5 martie, 20.56. Prin punctele de frontieră au intrat în România, astăzi, 67.535 de persoane, dintre care 22.725 cetăţeni ucraineni, transmite Poliția de Frontieră.

Poliția de Frontieră transmite că sâmbătă, între orele 00.00-18.00, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 67.535 de persoane, dintre care 22.725 cetăţeni ucraineni.

Creșterea față de ziua de vineri este cu cu 13 %.

„Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 8.254 cetăţeni ucraineni (în creștere cu 26%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 12.839 cetăţeni ucraineni (creştere de 5 %). Pe sensul de ieşire din România au efectuat formalităţile 63.003 de persoane, dintre care 16.703 cetăţeni ucraineni (ușoară scădere de 0,6%)”, transmite Poliția de Frontieră.

De la declanşarea crizei în Ucraina, până sâmbătă, la ora 18.00, la nivel naţional, au intrat în România 218.573 cetăţeni ucraineni şi au ieşit 149.203 cetăţeni ucraineni.

Update 5 martie, 20.11. Site-ul FSB - Serviciul Federal de Securitate din Rusia, fostul KGB, a fost închis de hackerii de la Anonymous.

Potrivit unui anunţ pe Twitter, hackerii Anonymous au reuşit să spargă site-ul sau să îl închidă prin atacuri asupra serverelor.

Update 5 martie, 19.54. O a treia rundă de negocieri între Rusia şi Ucraian, anunţată pentru acest weekend, a fost amânată până luni, potrivit Reuters.

"A treia rundă a negocierilor va avea loc luni", a declarat deputatul ucrainean David Arakhamiya, unul dintre membrii delegaţiei ucrainene.

Mihail Podoliak, unul dintre consilierii preşedintelui Ucrainei şi şeful delegaţiei ucrainene, a confirmat, anterior, că Administraţia de la Kiev vrea continuarea negocierilor, deşi ambele părţi au poziţii dure, fără însă a spune când este programată următoarea rundă.

Update 5 martie, 19.33. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a întâlnit astăzi, la Kremlin, cu premierul Israelului, Naftali Bennett, discuţiile referindu-se la conflictul militar din Ucraina.

Naftali Bennett efectuează o vizită scurtă la Moscova, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de agenţia Interfax. "Discută despre situaţia din Ucraina", a precizat Dmitri Peskov.

Guvernul israelian a confirmat că Naftali Bennett se află la Moscova.

"Premierul israelian a decolat dimineaţă spre Moscova, ca urmare a conversaţiei cu Vladimir Putin de miercuri", a comunicat Biroul premierului israelian, citat de cotidianul The Times of Israel. Naftali Bennett este însoţit la Moscova de ministrul Locuinţelor, Zeev Elkin, de Eyal Hulata, consilierul pentru Siguranţă Naţională, şi de consilierul pentru Afaceri diplomatice, Shimrit Meir.

Update 5 martie, 19.13. SUA a ridicat nivelul de alertă la 4 și îi îndeamnă pe cetățenii americani care locuiesc sau călătoresc în Rusia să „plece imediat”. Departamentul de Stat a avertizat și că unele carduri de credit sau de debit ar putea fi refuzate.

Departamentul de Stat al SUA a avertizat că „unele carduri de credit și de debit pot fi refuzate” la achiziționarea de zboruri din cauza sancțiunilor, că banii lichizi sunt puțini și că străinii se pot confrunta cu „potențiale hărțuiri”.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ambasadei SUA în Rusia, SUA îi îndeamnă pe americani să nu călătorească în Rusia din cauza atacului „neprovocat și nejustificat al forțelor militare ruse din Ucraina,, a riscului de hărțuire a cetățenilor americani de către agenții de securitate ai guvernului rus, a capacității limitate a ambasadei de a asista cetățenii americani din Rusia, a COVID-19 și a restricțiilor de intrare aferente, a terorismului, a zborurilor limitate spre și dinspre Rusia și a aplicării arbitrare a legislației locale”.

De asemenea, cetățenii americani ar trebui „să părăsească imediat” Rusia.

Update 5 martie, 19.00. Președintele ucrainean Volodomir Zelenski a cerut stabilirea unei zone de excludere aeriană deasupra Ucrainei în timpul unei videoconferințe cu membrii Congresului american. Totodată, preşedintele a cerut avioane pentru piloţii ucraineni.

CNN, care transmite această informație, mai arată că Zelenski le-a solicitat senatorilor americani sancțiuni mai mari împotriva Rusiei, inclusiv asupra sectorului energetic, și mai mult ajutor militar pentru forțele ucrainene.

El a mulțumit SUA pentru sprijinul oferit până acum, dar mesajul său general a fost că țara sa are nevoie de mai mult ajutor în lupta contra invadatorilor ruși.

Update 5 martie, 18.15. Organizația Națiunilor Unite (ONU) a publicat bilanțul primelor 10 de război între trupele ruse care au invadat Ucraina și forțele guvernului de la Kiev.

Astfel, potrivit ONU, cel puțin 351 de civili au fost uciși și 707 au fost răniți de la izbucnirea conflictului.

ONU recunoaște că numărul real este, probabil, mai mare.

Update 5 martie, 18.11. Un clip video postat pe Twitter arată cum militarii ruşi au împuşcat un civil şi i-au ameninţat pe alţii.

Totul s-a întâmplat în Novopskov, o localitate din Lugansk. Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional!

Update 5 martie, 17.30. Președintele rus Vladimir Putin a avertizat împotriva instituirii unei zone de interdicție aeriană deasupra Ucrainei.

"Orice mișcare în această direcție va fi considerată de noi drept o participare a țării respective la conflictul armat", a spus Putin, conform AFP.

Update 5 martie, 17.28. Niciun ucrainean și nicio ucraineancă nu vor fi refuzați la intrarea în România, a spus, astăzi, președintele Klaus Iohannis, prezent la tabăra de refugiați de la Siret, județul Suceava. El crede, însă, că această „catastrofă umanitară” se va extinde și va fi nevoie de foarte multe ajutoare.

Klaus Iohannis a spus că oamenii fugiți din calea războiului sunt în situații disperate.

„Foarte mulți dintre ei au venit fără nimic și noi oferim tot ce se poate oferi unor persoane care sunt în această situație. La nevoie primesc hrană, primesc îmbrăcăminte, primesc transport de la vamă până la tabără. Aici, celor care nu au încă actele corespunzătoare, li se întocmesc actele. Este o situație pe care nu și-a dorit-o niciun ucrainean și niciun român. Dar noi suntem foarte hotărâți să facem față aici, în România, așa cum trebuie acestei situații”, a spus Klaus Iohannis.

Update 5 martie, 16.37. Avionul care a decolat astăzi de la Sankt Petersburg, cu destinaţia Washington, în ciuda interdicţiei de zbor impusă de Europa şi SUA Rusiei ar fi o cursă oficială pentru repatrierea diplomaţilor ruşi acuzaţi de spionaj.

Update 5 martie, 16.04. Mai mulți oamenii care flutură steagul ucrainean s-au adunat în centrul orașului Herson, din Ucraina, pentru a protesta față de ocupația rusă, care se instaurează.

Cele mai recente clipuri de la cei de la fața locului, citate de Sky News, arată că demonstrația este tot mai mare. Se crede că au participat până la 2.000 de persoane.

Ucrainenii au scandat „Rușii să plece acasă" și „Herson este Ucraina", iar imaginile anterioare postate au surprins trupele rusești trăgând în aer ca răspuns.

BBC relatează că au fost înființate puncte de control în tot Hersonul, fiecare vehicul fiind oprit.

Update 5 martie, 15.47. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, avertizează că sancțiunile venite din partea Occidentului seamănă cu o declarație de război.

Vladimir Putin a avertizat că sancțiunile occidentale împotriva Rusiei sunt asemănătoare cu o declarație de război, potrivit Sky News.

În comentariile făcute la televiziunea de stat rusă, sâmbătă, Putin a declarat că Rusia dorește ca Ucraina să fie „demilitarizată” și a adăugat că țara ar trebui să aibă un statut neutru.

El a repetat o replică devenită familiară, potrivit căreia Rusia speră să scape Ucraina de nazism.

Occidentul a impus sancțiuni dure Moscovei de la începutul invaziei din Ucraina, la 24 februarie, cu scopul de a afecta economia rusă.

Update 5 martie, 15.40. Forțele armate germane afirmă că "un număr tot mai mare de rezerviști" se prezintă pentru a-și oferi sprijinul în urma invaziei Rusiei în Ucraina, scrie CNN.

„În urma începerii războiului de agresiune împotriva Ucrainei, un număr tot mai mare de rezerviști contactează diferite departamente ale Bundeswehr (Forțele Armate germane - n.r.) pentru a-și oferi sprijinul”, se arată vineri pe site-ul Bundeswehr.

De asemenea, Bundeswehr a precizat că pe site-ul său au fost create canale de comunicare pentru solicitări de informații.

Update 5 martie, 14.57. Ministerul rus al Apărării acuză „naționaliștii” ucraineni că au împierdicat sâmbătă evacuarea civililor din Mariupol.

Ministerul rus al Apărării spune că „naționaliștii” ucraineni au împiedicat civilii să părăsească orașele pentru care fuseseră stabilite coridoane umanitare, potrivit agenției ruse de știri Ria, citate de BBC.

Ministerul a anunțat că forțele rusești au fost atacate după ce au înființat coridoare umanitare.

Anterior, autoritățile din Mariupol au spus că evacuarea civililor a fost amânată pentru că rușii nu respectă încetarea temporară a focului.

Update 5 martie, 14.30. Un pilot rus de bombardier s-a prăbuşit la Cernihiv şi a fost capturat de ucraineni.

Pilotul rus capturat astăzi de ucraineni a fost lăudat de preşedintele Vladimir Putin după ce a participat cu succes la o misiune de bombardare a unor zone din Siria.

Într-o fotografie, pilotul apare alături de Vladimir Putin, dar şi de fostul preşedinte sirian Hafez al-Assad.

Update 5 martie, 14.05. Jens Stoltenberg, Secretarul General al NATO, a anunţat pe Twitter că Vladimir Putin a încercat să dezbine NATO prin această intervenţie militară în Ucraina.

"Preşedintele Putin a eşuat în încercarea de a ne dezbina. Alianţa NATO este mai unită, mai determinată şi mai puternică", a scris Jens Stoltenberg.

Update 5 martie, 13.40. Denis Kireev, un membru al delegaţiei ucrainene de negocieri cu Rusia, bănuit de trădare, ar fi fost ucis de SBU, serviciul de securitate al Ucrainei.

Potrivit NEXTA, deputatul ucrainean Denis Kireev, care ar fi părăsit anul trecut partidul lui Volodimir Zelenski, a fost împuşcat mortal, astăzi, în timp ce era reţinut de ofiţerii SBU.

Update 5 martie, 12.54. Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că hubul umanitar care va coordona ajutoarele europene pentru Ucraina va fi organizat la Suceava.

"Aseară am abilitat prin hotărârea CNSU ca DSU să înceapă de îndată pregătirile pentru organizarea unui hub urmanitar în România. El va fi organizat la Suceava. Avem convingerea că acest hub, sub coordonarea autorităților de la Bruxelles va putea să faciliteze și să asigure coerența întregului efort care se face pentru a ajuta cetățenii ucraineni și în felul acesta contribuția autorităților române este una semnificativă", a declarat Nicolae Ciucă.

Update 5 martie, 12.49. BBC transmite că încetarea parțială a focului, anunțată mai devreme de ruși la Volnovaha și la Mariupol, nu este respectată în acest din urmă oraș.

"Nu e nicio încetare a focului în Mariupol și nici de-a lungul traseului de evacuare. Civilii sunt gata să plece din oraș, dar nu pot să plece în timp ce sunt bombardați. Rușii continuă să ne bombardeze și folosesc artileria. Este o nebunie!", a declarat viceprimarul Serhii Orlov, potrivit postului britanic.

Update 5 martie, 12.26. Un avion rusesc a fost filmat când era doborât de forţele ucrainene, transmite agenţia Nexta într-un clip video postat pe Twitter.

Pe imagini se poate observa cum avionul de vânătoare este lovit şi apoi este cuprins de fum şi se prăbuşeşte, în aplauzele şi strigătele ucrainenilor aflaţi la sol şi care filmau cu telefonul mobil.

Update 5 martie, 12.25. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță că până astăzi 2.382 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România.

„De la începerea conflictului din Ucraina, 2.382 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România. Acești cetățeni beneficiază de toate drepturile prevăzute de legislația națională”, a transmis MAI.

Astfel, pe întreaga perioadă a procedurii, solicitanții de azil pot beneficia de cazare în centrele Inspectoratului General pentru Imigrări, dacă doresc acest lucru, precum și de măsuri de asistență materială, financiară, medicală, consiliere psihologică și juridică de specialitate, acces la piața forței de muncă și activități de adaptare culturală.

Complementar, aceștia vor putea beneficia de suportul organizațiilor internaționale și neguvernamentale care își desfășoară activitatea în domeniul migrației.

Update 5 martie, 12.20. Bombardamentele ruseşti continuă în Cernihiv. Un depozit de muniţie aflat în curtea unei unităţi militare a explodat.

Nu există deocamdată informaţii despre victime.

Update 5 martie, 11.55. Peste 60.000 de ucraineni s-au întors până în acest moment în țară să lupte contra rușilor, a anunțat astăzi ministrul ucrainean al Apărării.

Ministrul Apărării Oleksii Reznikov a anunțat sâmbătă pe Twitter că 66.224 de oameni s-au întors în Ucraina să lupte împotriva rușilor.

"Atât de mulți oameni s-au întors din străinătate în acest moment pentru a-și apăra Țara de hoardă. Acestea sunt încă 12 brigăzi combatante și motivate! Ucraineni, noi suntem invincibili", a scris Oleksii Reznikov pe rețeaua de socializare.

Pe de altă parte, un oficial american a declarat pentru CNN că Rusia plănuiește să desfășoare până la 1.000 de mercenari în plus în viitorul apropiat în Ucraina.

Update 5 martie, 10.25. Potrivit presei din Ucraina, peste 10.000 de militari ruşi au fost ucişi de la începutul războiului şi până astăzi.

Totodată, pierderile suferite de ruşi mai enumeră 269 de tancuri, 105 sisteme de artilerie, 39 de avioane, 40 de elicoptere, precum şi 945 de blindate.

Update 5 martie, 10.20. Încetarea focului în orașul Mariupol din Ucraina va dura 7 ore, iar evacuarea civililor se va face cu autobuze, au anunțat autoritățile locale.

Potrivit BBC, care citează autoritățile din Mariupol, încetarea focului va dura 7 ore, între orele locale 9.00 și 16.00, iar evacuarea civililor va începe la ora locală 11.00. Traseul coridorului umanitar este de la Mariupol la Zaporizhzhia, un oraș situat în vestul țării.

Autobuzele vor pleca din trei locații din oraș, iar pe traseul stabilit va putea circula și transportul privat. Autorităților le-au cerut șoferilor să folosească la maximum tot spațiul pe care îl au în vehicule.

Update 5 martie, 09.05. Jurnaliştii de la Kiev anunţă că Centrala Nucleară de la Zaporojie este din nou sub control ucrainean.

Este o informaţie care încă nu a fost confirmată din surse oficiale. Între timp au apărut noi imagini din interiorul centralei nucleare, cea mai mare centrală nucleară din Europa, care a fost bombardată de armata rusă.

În imaginile făcute publice de autorităţile ucrainene, operatorii centralei Zaporojie cer disperaţi soldaţilor ruşi să oprească imediat atacul lansat asupra unităţii, pentru a se evita un dezastru nuclear.

Update 5 martie, 08.58. Într-un nou clip video postat pe reţelele sociale, Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, a negat zvonurile că ar fi părăsit Ucraina şi a spus că astfel de informaţii sunt lansate de propaganda rusă.

Update 5 martie, 08.15. Ministerul rus al Apărării a anunțat că astăzi se vor deschide coridoarele umanitare din orașele Mariupol și Volnovakha.

Un „regim de liniște” va fi implementat pentru ca populația civilă să părăsească orașele, a precizat Ministerul Apărării, potrivit presei ruse citate de BBC.

Anterior, primarul din Mariupol, Vadym Boichenko, a cerut un coridor umanitar în contextul blocadei în curs și a ceea ce el a numit „atacuri nemiloase” din partea trupelor rusești.

Update 5 martie, 07.30. Aproximativ 1,2 milioane de persoane au fugit deja din Ucraina pe fondul invaziei rusești, potrivit celor mai recente cifre ale Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați.

Potrivit BBC, mai mult de jumătate dintre refugiați au ajuns în Polonia, în timp ce 150.000 au trecut în Ungaria, iar restul în alte țări europene.

Țările vecine, Moldova, Slovacia și România, au fost următoarele țări cu cel mai mare număr de refugiați.

„Mulți alții sunt în mișcare atât în interiorul, cât și în afara țării", a precizat UNHCR. „Ei au nevoie de protecție și sprijin. Pe măsură ce situația continuă să evolueze, se estimează că aproximativ 4 milioane de persoane ar putea fugi din Ucraina”, a mai anunțat ONU.

Update 5 martie, 01.50. Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a postat un nou mesaj pe Twiiter în care a solicitat, din nou, liderilor lumii să închidă spaţiul aerian al Ucrainei.

"Terorismul nuclear necesită acțiuni decisive ca răspuns. La ședința Consiliului de Securitate al ONU, am cerut închiderea spaţiului aerian al Ucrainei și lansarea unei operațiuni pentru menținerea păcii și securității. Scopul este de a salva instalațiile periculoase. Lumea nu trebuie să privească, ci să ajute!", a scris Volodimir Zelenski pe Twitter.

Update 5 martie, 01.20. Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă la Praga, Tbilisi, Lyon, Bratislava, Frankfurt sau Vilnius, precum şi în multe alte oraşe, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de poporul ucrainean.

Totodată, oamenii au cerut ca războiul din Ucraina să fie oprit.

Update 5 martie, 01.05. Cel mai mare mall din Mariupol, Port City, a fost jefuit şi devastat de localnici, în timp ce oraşul este sub asediul forţelor armate ale Rusiei.

Un clip video postat astăzi pe Twitter arată dezastrul lăsat în urmă de cei care au jefuit magazinele din interiorul mall-ului.

Pe imagini se poate observa cum oamenii se află încă în mall şi continuă să fure din magazine, în timp ce pe jos sunt împrăştiate ambalaje, iar uşile unor magazine sunt rupte.

Update 5 martie, ora 00.21. Hackerii de la Anonymous au anunțat că au spart o bază de date a guvernului rus.

”Scurgeri de date pe site-ul guvernului rus. Includ subdomenii și IP-uri”, anunță Anonymous, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Hackerii au inclus și o fotografie. La momentul acestui update, site-ul guvernului rus era inaccesibil.

Update 5 martie, ora 00.05. Volodimir Zelenski, mesaj deosebit de dur după summitul NATO:

”Ei (NATO) știu că Rusia vrea să continue războiul în Ucraina, știu că vor mai muri oameni, dar oricum refuză să introducă no-fly zone deasupra Ucrainei. 

Țările NATO au inventat narativul ca no-fly zone ar declanșa un război al Rusiei împotriva NATO.

Sunteți obligați să vă gândiți la oamenii care vor muri în această noapte din cauza voastră, din cauza slăbiciunii voastre. Tot de ce a fost în stare NATO azi e să achiziționeze 50 tone de combustibil pentru Ucraina. Ce sa facem cu asta, să ardem Memorandumul de la Budapesta? Oare ăsta este NATO pe care ni l-am dorit? 

Azi liderii NATO au dat undă verde pentru continuarea bombardării orașelor Ucrainei. Nu știu pe cine puteți să apărați. Apărați-vă măcar țările voastre. Pe noi nu ne cumpărați cu litru de benzină pentru un litru de sânge de al nostru. Sânge vărsat pentru Europa noastră comună. Pentru libertatea noastră comună. Pentru viitorul nostru comun", a transmis preşedintele Ucrainei.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut solidaritate, într-un discurs emoționant pentru cetățenii Europei. El a fost ovaționat în direct de zeci de mii de oameni ieşiţi în semn de solidaritate la Praga, Bratislava, Frankfurt, Lyon, Tbilisi, Viena și Vilnius. 

La polul opus, Vladimir Putin este tot mai nepopular în propria ţară, evitând contactul cu proprii colaboratori şi cenzurând mijloacele de comunicare în masă

Antena 3 transmite 24 de ore din 24 despre războiul din Ucraina. În fiecare zi, echipa antena3.ro actualizează în timp real informaţiile referitoare la situaţia de la graniţele României. Ataşăm, mai jos, lista articolelor cu situaţia din Ucraina, pe zile:

Război în Ucraina 4 martie 2022Volodimir Zelenski s-a adresat în direct, prin Zoom, protestatarilor din mai multe ţări

Război în Ucraina 3 martie 2022Noile negocieri aduc soluţii pentru coridoarele umanitare | Discurs delirant al lui Putin, la Consiliul de Securitate al Rusiei

Război în Ucraina 2 martie 2022 | Atac aerian furibund asupra Kievului. ONU condamnă intervenţia rusă din Ucraina

Război în Ucraina 1 martie 2022 | Atacul asupra capitalei Kiev continuă, explozie devastatoare în oraşul Chuguev 

Război în Ucraina 27-28 februarie 2022 | Ruşii au atacat şi invadat capitala Kiev, cinci oameni au murit în urma unui bombardament

Război în Ucraina 24-27 februarie 2022 | Atacuri cu rachete în marile oraşe ale ţării, zeci de morţi în primele ore ale războiului

Citește mai multe din Externe
» Citește mai multe din Externe
TOP articole