Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Purtătorul de cuvânt al guvernului israelian, în exclusivitate la Antena 3 CNN: "Nu ne rămâne decât să luptăm și să câștigăm"

Purtătorul de cuvânt al guvernului israelian, în exclusivitate la Antena 3 CNN: "Nu ne rămâne decât să luptăm și să câștigăm"

Purtătorul de cuvânt al guvernului din Israel a vorbit în această seară, la Antena 3 CNN, despre efortul depus de Israel în lupta sa cu Hamas.

de Ioana Mircea    |   

Eylon Levy, purtătorul de cuvânt al guvernului israelian a declarat în această seară, în direct la Antena 3 CNN că Israelul lucrează cu parteneri internaționali pentru a-i ajuta pe palestinieni să poată pleca spre zone mai sigure.

"Israelul lucrează cu partenerii internaționali pentru a crea o zonă sigură în fâșia Gaza prin care palestinienii să poată pleca prin Nord spre zone mai sigure.
Știm că în aceste zone au loc lupte intense. Israelul a fost tras într-un război de Hamas.

Citește și: Avertismentul îngrijorător al ONU cu privire la războiul din Israel

Nu este un război pe care ni l-am ales, prin urmare nu ne rămâne decât să luptăm și să câștigăm și pentru a putea distruge infrastructura Hamas și militanții Hamas care au organizat masacrul de pe 7 octombrie. Forțele armate israeliene au eliminat cel puțin șase lideri Hamas, inclusiv pe cei care au condus masacrul de acum câteva zile", a spus acesta.

Totodată, el a menționat că militanții Hamas eu furat provizii din depozitele din Palesina.

"Astăzi o agenție ONU a spus că militanții Hamas au furat combustibil și medicamente din propriile depozite din Palestina. Este vorba despre ajutoare care au fost donate de comunitatea internațională pentru a sprijinii palestinienii", a precizat Eylon Levy.

 

 


 

Subiecte în articol: Război în Israel
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben