Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situație în cazul primarului din Gorj care a lovit o femeie cu un copil în brațe și apoi a fugit de la locul accidentului: "Scenariu demn de filmele lui Sergiu Nicolaescu!"

Răsturnare de situație în cazul primarului din Gorj care a lovit o femeie cu un copil în brațe și apoi a fugit de la locul accidentului: "Scenariu demn de filmele lui Sergiu Nicolaescu!"

Primarul din Gorj care a lovit cu mașina o femeie ce avea un copil în brațe și apoi a fugit de la locul accidentului a comis un cumul de infracțiuni!

de Gabriela Mladin    |   

Testele făcute de poliție au arătat că acesta s-a urcat drogat la volan.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal.

Primarul Robert Păiuși s-a remarcat și prin faptul că, imediat după incident, s-a baricadat în birou și a făcut pe Facebook un live în care susținea că accidentul este, de fapt, o înscenare.

"În cazul lui Robert Păiuși, de 39 de ani, primar în localitatea Stejari din județul Gorj, polițiștii au mai adăugat o infracțiune la cele reținute deja. Asta, după ce aparatul drug-test a arătat că probele colectate de la primarul Păiuși după producerea accidentului au ieșit pozitive la anumite substanțe psihoactive.

Imediat ce a lovit cu mașina o tânără cu copilul în brațe, primarul a fugit de la locul accidentului și a încercat să șteargă urmele producerii acestuia: el și-a reparat oglinda care fusese avariată în urma impactului. Ulterior, Păiuși s-a baricadat în primărie.

Polițiștii l-au găsit acolo și inițial l-au testat pentru consum de alcool, însă etilotestul a indicat zero.

La droguri, testul a ieșit pozitiv la o substanță interzisă. Acum, primarul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența a substanțelor psihoactive și este posibil ca polițiștii să dispună reținerea lui", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Gabriela Mladin.

Ce spune primarul din Stejari despre incident: "Scenariu de Sergiu Nicolaescu". Ce spune poliția: "Indicii privind prezența substanțelor psihoactive" 

"În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise", a precizat Ionela Nanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

"În fața mea erau cei de la AUR. Am încetinit mașina m-am dat pe mijloc, să poată trece. Ulterior, după ce am început să mă deplasez, cineva mi-a dat cu pumnul în oglindă.

În momentul în care am vrut să mă dau jos, am văzut ca deja veneau spre mine, agitați.

Mi-am continuat mersul și ajuns la primărie, unde am constatat că oglinda nu avea nimic, doar scăpase din acele clipsuri.

Acum, cei de la AUR au venit (cu acuzația, n.r.) că am dat peste ei, că i-am lovit, că au chemat salvarea. Vă dați seama, scenariul a la Sergiu Nicolaescu", a relatat primarul Robert Păiuși punctul său de vedere în legătură cu incidentul.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile