Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul crimelor de la Constanţa: Femeia arestată alături de „Șacalul” nu este iubita lui. Ce spun anchetatorii

Răsturnare de situaţie în cazul crimelor de la Constanţa: Femeia arestată alături de „Șacalul” nu este iubita lui. Ce spun anchetatorii

de Ioana Coman    |   

Răsturnare de situaţie în cazul crimelor de la Constanţa. Femeia care a fost arestată alături de „Şacalul” este partenera sa de combinaţii. Cei doi nu sunt iubiţi ci, potrivit unor surse, ea doar îl găzduia pe individ în apartamentul pe care-l închiriase. Şi ştia exact ce plan ticluise bărbatul ca să facă rost de bani rapid: acela de a ademeni prostituate şi de a le jefui. 

„Toţi alergăm după bani! Toţi alergăm după averi, să avem să facem”. Aşa se promova „Şacalul” pe reţelele sociale, unde era urmărit de mii de oameni.

Toată averea pe care o luăm cu noi sunt patru cuie şi patru scânduri”, mai spunea el pe internet.

Delia şi Denisa n-au luat nimic cu ele şi tocmai pentru bani au fost ucise. Asta spun procurorii în referatul cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivit anchetatorilor, „Şacalul” a premeditat totul. Scopul a fost acela de a le tâlhări pe cele două femei. Ceea ce a şi făcut. Le-a căutat la anunţurile cu dame de companie, le-a ademenit sub pretextul că ar fi client şi le-a jefuit. Bani, bijuterii, telefoane şi maşini. Apoi, le-a ucis pe amândouă, susţin procurorii, ca să nu-l denunţe.

„Încadrarea este omor calificat ce are ca pedeapsă între 15 și 25 de ani sau închisoare pe viață”, spune avocatul acestuia.

Femeia arestată alături de „Șacalul” nu-i este iubită. Ci mai degrabă parteneră de afaceri. Era cea care-l găzduia pe bărbat şi în casa căreia, unde erau şi cei 3 copii ai femeii, a fost ţinut câteva zile şi cadavrul Denisei, victima din Timişoara, înainte de a-l arunca pe câmp. 

Din acest motiv, femeia a fost arestată pentru tăinuire, rele tratamente aplicate minorului, dar şi pentru că nu l-a denunţat la poliţie. Astăzi, ea a fost dusă la Curtea de Apel Constanţa, unde a încercat să scape de arestul preventiv.

„Șacalul” nu a ajuns în sala de judecata. Este internat în spitalul penitenciar, acuzând dureri la picior. Mâine vor afla amândoi dacă magistraţii îi vor ţine arestaţi restul de 30 de zile.

Subiecte în articol: crime constanta Șacalul crime
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile