Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație. Documentul prin care chestorul Ioniță a acceptat numirea în funcția de șef al Poliției Române a fost făcut public. Au existat mai mulți martori

Răsturnare de situație. Documentul prin care chestorul Ioniță a acceptat numirea în funcția de șef al Poliției Române a fost făcut public. Au existat mai mulți martori

Update: Documentul ar fi fost semnat în prezența mai multor martori. Mai multe persoane de la vârful ministerului de Interne care au asistat la acest moment. 

Știrea inițială: Documentul prin care chestorul Ioniță acceptă numirea în funcția de șef al Poliției Române a fost făcut public.

Chestorul Ioniță a scris un document prin care își exprimă acceptul pentru a prelua această funcție, iar ministrul de Interne a luat la cunoștință.

Alexandru Cătălin Ioniță a fost propunerea ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru funcția de șef-interimar al Poliției Române. Bărbatul ar fi acceptat inițial această funcție, însă la scurt timp a refuzat să meargă mai departe cu demersurile, din cauza unor presiuni care s-ar fi făcut asupra lui.

 

Subiecte în articol: document
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile