Antena 3 CNN Actualitate Rareș Bogdan, atac dur la Opoziție înaintea moțiunii de cenzură: „Culmea e că nu există în nicio tabără o viziune unitară”

Rareș Bogdan, atac dur la Opoziție înaintea moțiunii de cenzură: „Culmea e că nu există în nicio tabără o viziune unitară”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan atacă dur Opoziția, chiar înainte de votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului.

Într-un editorial, Rareș Bogdan afirmă că nu poate înțelege cum unii care înainte de europarlamentare strigau sus şi tare că Partidul Social Democrat rebuie să plece, acum când aceștia au ocazia, nu fac altceva decât să se supună ezitării.  

„Despre negocieri ar merita scris un reportaj sau făcut un film bizar, din categoria comediilor rusești din anii '60 - sunt de noaptea minții. În primul rând, se ia tabla și se adună. După ce se adună și evident că nu dă bine, se formulează întrebarea: ce doriți, copii? Și răspunde fiecare, după calculele politice pe care le-a făcut. Pentru unii, guvernarea nu e bună acum, că riscă erodarea, pentru alții, guvernarea e bună doar dacă oferă garniturii de faliți posturi călduțe. Culmea e că nu există în nicio tabără o viziune unitară. Sunt grupurile a și b din tabăra 1 sau grupurile x și y din tabăra 2, care discută cu jumătate din grupurile din tabăra 3. Pentru ca, aproape de final, să riște cineva un mesaj pe whatsapp, către un consilier: „Nu mai bine îl lăsăm pe Ludovic să-și rupă gâtul singur?". Din fericire, alt consilier îi reamintește ce nivel de așteptare există în popor. Și se reia totul. Calcule, promisiuni, pretenții, șantaj dulce. Oboseală, deci se continuă mâine, căci e tot o zi. Dar apare problema: dacă nu e anonimă, nu o iscălesc, dar jur că o votez. (...) Căci, altfel, cum să explici de ce te codești ca o mireasă în noaptea nunții, când în toată campania electorală ai cerut PSD-ului să plece, deci era evident că urmează să-ți asumi guvernarea? Ca să nu mai vorbim de faptul că taman asta așteaptă și electoratul. (...) Crede, oare, vreun politician că, în momentul când au ștampilat trei litere ca trei fete mari, românii au spus și un „Tatăl nostru", urmat de rugămintea „Fă-i, Doamne, să ia fața PSD, dar să nu cumva să preia puterea, că nemernicii au pârjolit totul?" (...) Da, știu, trebuie să voteze și cei din partidele cu 4 litere. Ei, ce să vezi? Sunt dispuși! Dar nu degeaba! Căci, nu-i așa, România este o șaormerie, unde se vinde cu casa închisă filmul „cu de toate”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit Reporter Global.

Subiecte în articol: motiune de cenzura
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile