Antena 3 CNN Actualitate Rareș Bogdan, acuzații extrem de grave: ”Priviți-le rudele în ochi, hahalerelor”

Rareș Bogdan, acuzații extrem de grave: ”Priviți-le rudele în ochi, hahalerelor”

Rareș Bogdan a postat un editorial extrem de dur, chiar în ziua în care a postat pe Facebook o fotografie de la Mănăstirea Oașa, alături de Părintele Iustin. Acesta acuză PSD că vrea să se folosească de criza de coronavirus pentru a câștiga voturi.

”Veți lipi pe crucile de pe mormintele celor răpuși de coronavirus afișele candidaților și veți spune că dacă era Guvern PSD n-ar fi murit nimeni? Mai aveți un pas până la asta, după modelul de comunicare ales de alt nefericit.

Dar priviți-le rudele în ochi, hahalerelor, dacă aveți curajul, și spuneți-le că acest Covid19 este o invenție! Apoi interesați-vă cât de cumplită a fost suferința din ultimele clipe, poate le convingeți să spună că a fost așa, ca o boare! Să vedem, reușiți? Sau îi veți acuza că au fost plătiți să mintă? Chiar sunteți în stare de orice??

S-au raportat cifre false despre numărul îmbolnăvirilor? Aceasta este enunțul la care recurgeți pentru a câștiga alegerile?? Până unde ajunge ticăloșia? Cât de nemernic să fii încât să te înfigi, ca o căpușă, în nefericirea a peste 1400 de familii, pentru a te asigura că nu te clintești din fruntea unor orașe și comune, pe care le-ai folosit zeci de ai pe post de furnizor de milioane de euro dosite în paradisuri fiscale?”, se arată în editorialul lui Rareș Bogdan, de pe digi24.ro.

Subiecte în articol: Rareș Bogdan
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile