Antena 3 CNN Show Rapperul american Rich Homie Quan a murit la vârsta de 34 de ani

Rapperul american Rich Homie Quan a murit la vârsta de 34 de ani

de Roxana Mihăiescu    |   

Rapperul american Rich Homie Quan, care s-a clasat în topul Billboard Hot 100 cu piese precum „Type of Way” şi „Flex (Ooh, Ooh, Ooh)”, a murit joi, potrivit relatărilor din presă, transmite Reuters, citat de Agerpres. Artistul avea 34 de ani.

Rapperul a murit în locuinţa sa din Atlanta, a scris TMZ, citând familia artistului şi un reprezentant de la morga din comitatul Fulton.

Biroul medicului legist din comitatul Fulton a refuzat să comenteze.

Rapperul Rich Homie Quan, pe numele său real Dequantes Devontay Lamar, şi-a început cariera în 2011. Una dintre melodiile sale de succes a ajuns pe locul 26 în topul muzical Billboard Hot 100.

The New York Times a scris în 2013 despre Rich Homie Quan că făcea „parte din generaţia în expansiune a rapperilor din Atlanta”.

Mesaje din partea artiștilor după moartea rapperului

După anunțul trist, artiștii au postat mesaje în mediul online în care și-au exprimat regretul.

Cântărețul Jacquees a scris pe X: „Odihnește-te în pace, fratele meu Rich Homie Quan”. „Te iubesc pe viață”, a adăugat el, numindu-l pe rapper „legendă” într-o postare ulterioară.

2 Chainz a postat un mesaj pe Instagram, spunând: „Dragă frate, tocmai am vorbit despre filmarea unui videoclip, o rugăciune specială pentru tine și familia ta și să ne rugăm pentru toți cei din jurul tău”.

Rapperul Quavo a postat și el un mesaj pe Instagram, alături de o fotografie cu el și Rich Homie Quan și alți câțiva artiști: „Fie ca Dumnezeu să fie cu noi, nu am crezut niciodată că se va întâmpla asta”.

Inginerul Alex Tumay, care a lucrat cu Rich Homie Quan de-a lungul anilor, a declarat că artistul a fost „unul dintre cei mai drăguți oameni cu care am lucrat vreodată și un artist adevărat. Vești absolut zdrobitoare. RIP”.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile