Revista Der Spiegel spune că o parte din traficul radio urmărit de agenția de informații BND pare să se potrivească cu locațiile cadavrelor din afara Kievului.
BND nu a făcut până acum niciun comentariu public cu privire la această problemă.
Ucraina spune că peste 300 de civili au fost uciși de ruși la Bucha - Moscova neagă orice implicare.
Imaginile recente cu străzile Bucha împrăștiate cu cadavre au șocat comunitatea internațională. Unele dintre victime păreau să fi fost împușcate în ceafă după ce le-au fost legate mâinile.
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat Rusia de genocid, acuzație respinsă categoric de Moscova.
Bucha a fost capturat de trupele ruse la scurt timp după ce președintele Vladimir Putin a ordonat o invazie a Ucrainei pe 24 februarie.
După mai bine de o lună, rușii s-au retras în cele din urmă din Bucha, iar forțele ucrainene au intrat curând în oraș.
Informațiile BND au fost împărtășite cu parlamentarii germani în timpul unui briefing de miercuri, a informat joi Der Spiegel, potrivit BBC.
Într-un mesaj radio interceptat, a spus revista, soldații ruși păreau să vorbească despre interogarea oamenilor și apoi împușcarea lor.
În altul, un soldat a vorbit despre împușcarea cuiva pe o bicicletă, care părea să se potrivească cu o fotografie notorie în care se înfățișează un biciclist mort în Bucha.
Potrivit lui Spiegel, interceptările par să indice, de asemenea, că mercenarii din grupul privat Wagner din Rusia au jucat un rol cheie în crimele Bucha.
O sursă de securitate anonimă a declarat agenției de presă Reuters: „Este adevărat că guvernul federal [german] are indicii despre comiterea Rusiei în Bucha”.
„Totuși, aceste constatări despre Bucha se referă la imagini din satelit. Transmisiile radio nu pot fi alocate clar Bucha”.
Rusia spune că forțele sale s-au retras din Bucha pe 30 martie. Ucrainenii spun că acest lucru s-a întâmplat la primele ore ale zilei de 31 martie.
La 1 aprilie, au fost postate imagini filmate dintr-o mașină care circula prin oraș, care arătau cadavre de ambele părți ale unui drum.
Rusia a susținut, fără a furniza dovezi, că filmarea arată „cadavre false” și a fost „înscenată” după ce trupele sale au părăsit orașul.
Cu toate acestea, o imagine din satelit din 19 martie, raportată pentru prima dată de New York Times și confirmată de BBC, a contrazis direct afirmația rusă.
Fotografia companiei de tehnologie Maxar arată obiecte care par a fi cadavre în locațiile exacte în care au fost găsite ulterior de forțele ucrainene când au recăpătat controlul asupra orașului de la nord de Kiev.