Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: PNL a considerat că UNPR este toxic până azi. Acum PNL face alianță cu UNPR. Efectul va fi invers decât cel dorit

Radu Tudor: PNL a considerat că UNPR este toxic până azi. Acum PNL face alianță cu UNPR. Efectul va fi invers decât cel dorit

PNL iniţiază un demers cu UNPR pentru a-l schimba pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, copreşedintele PNL Alina Gorghiu, afirmând că liderul de grup a fost mandatat să strângă semnăturile necesare.

Ea a susținut că Tăriceanu "nu îndeplinește nici pe departe standardele" pentru șefia Senatului și l-a catalogat drept "o persoană toxică".

Radu Tudor a explicat, în ediția de marți a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu, că PNL încearcă să repare procentele slabe din sondaje, înainte de alegerile locale.

“PNL, aflat într-o scădere dramatică cu 60 de zile înainte de alegerile locale, încearcă să atragă atenția, printr-un gest politic și să se răzbune pe formațiunea lui Tăriceanu, care ciupește din procentele PNL și scade șansele PNL să câștige cât mai mulți primari din primul tur. Faptul că PSD nu are niciun competitor și PNL are sigur doi, dacă nu chiar trei, a dus la pierderea răbdării. Este dreptul PNL. Mă miră doar că UNPR, acel element toxic, în alianță cu PSD, acum e foarte bun în alianță cu PNL. UNPR, formațiune care până ieri avea președinte la închisoare, era dat exemplu negativ zilnic de către PNL. Acum, iată, e bun. Părerea mea este că o inițiativă împotriva unui om ca Tăriceanu s-ar putea să aducă exact efectul contrar, să fie văzută ca un element negativ, să scadă din popularitatea PNL.”

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?