Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: "Am ajuns să avem emisiuni cu caracter depresiv. Am decis..."

Radu Tudor: "Am ajuns să avem emisiuni cu caracter depresiv. Am decis..."

Radu Tudor a recunoscut, joi, în emisiunea La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu, că pentru prima oară în viața sa nu are cu cine să voteze, motiv pentru care nu va merge la vot.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"Aceste instituții au niște mecanisme constituționale, democratice la care trebuie să răspundă. Politicienii votați sunt chemați să semnaleze ce nu merge bine în democrație și să corecteze, prin proceduri legale.

Dacă nu corectează nimic, vom avea în fiecare seară de semnalat și de anunțat ce nu merge în România. Îmi place că participăm la emisiuni, că avem invitați, că avem audiență, dar este absolut normal să ai o atitudine la televizor și altă atitudine în Parlament. Lipsa de reparație pentru abuzurile pe care le vedem este generată de paralizia Parlamentului.

Că e vorba de frică, de ignoranță, de cunoscuta lipsă de apetență pentru muncă a unor parlamentari, toate dau o imagine în care ei se declară victime, care nu pot repara nimic. Eu nu înțeleg ce vină avem noi. Am ajuns să avem emisiuni cu caracter depresiv în fiecare seară, nu merge aia, nu merge ailaltă, nu sunt autostrăzi, așa și? Instituțiile pot să facă ceva sau nu? Eu nu merg la aceste alegeri locale. E prima oară în viața mea când nu merg la vot", a explicat Radu Tudor. 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă