Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: ”Declarație sfidătoare și revoltătoare a ministrului de Interne”

Radu Tudor: ”Declarație sfidătoare și revoltătoare a ministrului de Interne”

Jurnalistul Radu Tudor a reacționat, după ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan a depus o cerere pentru detaşarea fostului secretar de stat în Ministerul Justiţiei, Oana Schmidt Hăineală, la ministerul pe care îl conduce.

”Hotarat lucru, ministrul de Interne, Carmen Dan sfideaza bunul simt atunci cand o cere pe Oana Haineala Schmidt ca secretar de stat la Interne. Cum sa spui ca “nimeni nu-i poate contesta calitatile profesionale” celebrei basiste? Pot sa inteleg ca Liviu Dragnea i-a pus-o in brate pe Haineala, dar sa faci asemenea afrmatii?!

Unde era Carmen Dan cand Antena 3 dezvaluia mizeriile si abuzurile in care era implicata celebra basista Haineala-Schmidt? Calitate profesionala este sa lucrezi la o erata abuziva pentru salvarea ilegala a lui Basescu in Iulie-August 2012? Sa faci pe gardianul tuturor abuzurilor impotriva adversarilor politici?

Prin aceasta decizie, dar si prin altele, PSD arata clar ca nu are de gand sa corecteze incalcarile grave ale drepturilor omului si Constitutiei din regimul Basescu. Mai mult, coabitarea lor toxica va continua, prin astfel de personaje sinistre precum Oana Haineala Schmidt, numita de 2 ori secretar de stat in 3 luni” scrie Radu Tudor pe blog-ul său.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile