Antena 3 CNN Externe Putin îi avertizează pe elevii ruși: Dacă fumați țigări electronice nu veți putea face copii

Putin îi avertizează pe elevii ruși: Dacă fumați țigări electronice nu veți putea face copii

de Ioana Coman    |   

Prezent la deschiderea unei școli, președintele rus Vladimir Putin i-a avertizat pe elevi că nu vor mai putea face copii dacă vor fuma țigări electronice.

Putin a avertizat luni studenții ruși despre pericolele vapingului, spunând că țigările electronice dăunează funcției de reproducere și pot duce la infertilitate, scrie Politico.

„Trebuie să se înțeleagă la ce duc obiceiurile proaste. Mulți oameni – în special tinerii – nu se gândesc la asta. Se pare că e la modă, că e mișto să fumezi țigări electronice”, le-a spus Putin elevilor de la o școală din Kyzyl, lângă granița cu Mongolia.

„Și la tineri funcția reproductivă este redusă. Atât la bărbați, cât și la femei. Adică, posibilitatea de a avea copii în viitor este redusă”, a adăugat Putin, pentru a explica clar lucrurile pentru elevi.

Putin a vorbit și despre motociclete, descriindu-le drept un mijloc de transport „instabil”. „Să economisești pentru o mașină, este mai bine pentru tatăl tău și mama ta”, i-a spus el unui student.

Liderul rus ținea o lecție deschisă intitulată „Conversație despre lucruri importante” la școala din Republica Siberiană Tyva, din sudul Rusiei, care și-a deschis porțile pentru prima dată luni.

Putin nu este singur în războiul său împotriva vape-urilor.

În Marea Britanie, noul guvern laburist analizează, de asemenea, propunerile de restricționare a vânzării și furnizării de vape-uri de unică folosință.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile