Antena 3 CNN Externe Putin arestează copiii care protestează împotriva războiului din Ucraina

Putin arestează copiii care protestează împotriva războiului din Ucraina

Vladimir Putin a început să aresteze copii pentru că au participat la proteste împotriva războiului din Rusia, pe măsură ce sprijinul pentru lider se prăbușește.

de Alexandra Ionescu    |   

Au fost distribuite fotografii cu copii de școală primară într-o dubă de poliție după ce au participat la protestele împotriva invaziei Ucrainei.

În fotografiile distribuite de politicianul de opoziție Ilya Yashin, cei trei copii, care urmau să depună flori la ambasada Ucrainei, pot fi văzuți ținând bannere cu „Fără război” presărate cu steaguri și inimi ucrainene.

În ciuda politicii de toleranță zero a Kremlinului față de disidență, rușii s-au adunat cu miile pentru a-și exprima opoziția, riscând acuzații de închisoare și trădare. Peste 7.000 de persoane au fost arestate în 50 de orașe din Rusia, potrivit informațiilor OVD.

O fată care poartă o căciulă verde ține un panou pe care scrie  „Fără război” în rusă, cu steaguri mici ale Rusiei și Ucrainei pictate în jurul cuvintelor.

O altă fată  cu o haină roz poartă flori și a fost pozată mai târziu, se pare, într-o secție de poliție, cu un ofițer în spatele ei la un computer.

Imaginile au fost împărtășite de Ilya Yashin pe Twitter, care a scris: „Nimic ieșit din comun: doar copii în dube de poliție.

Aceasta este Rusia lui Putin, oameni buni".

Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog