Pulpă de vită în ceapă scăzută, reţeta lui Marius Vizante într-o nouă ediţie "Gătit la costum".
Ingrediente pulpă de vită în ceapă scăzută, reţeta lui Marius Vizante într-o nouă ediţie "Gătit la costum"
- 500 gr antricot;
- 3 cepe mari;
- 1 ceapă verde;
- 4 căței de usturoi;
- 2 linguri de făină;
- apă călduţă;
- 2 legături pătrunjel;
- Sos de roşii;
- Sos barbecue;
- Sare şi piper;
- 1 ardei capia;
- Foi de dafin;
- Miere 2 linguri;
- Sos de roșii 1 lingură;
- Cimbru verde.
Mod de preparare pulpă de vită în ceapă scăzută, reţeta lui Marius Vizante într-o nouă ediţie "Gătit la costum"
Se căleşte ceapa şi separat se taie pulpa în cubuleţe. Când ceapa a devenit ruginie, se adaugă mierea, sosul de roşii, carnea şi usturoiul. Aşteptăm să scadă compoziţia şi adăugăm puţină făină. Când preparatul este bine fiert, adică nu aproximativ 1.5 ore se adaugă şi cimbrul şi pătrunjelul.