Antena 3 CNN Actualitate Locale Misiune specială pe Dunăre: Pui de caprioară salvat de la înec de polițiștii de frontieră. L-au numit simbolic "Bambi"

Misiune specială pe Dunăre: Pui de caprioară salvat de la înec de polițiștii de frontieră. L-au numit simbolic "Bambi"

Poliţiştii de frontieră au salvat din apele Dunării un pui de căprioară, care era în pericol să se înece în apele fluviului.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"Astăzi, în jurul orei 09.00, colegii noștri, Sașa și Adrian, din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzeasca - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, aflați în misiune de patrulare pe fluviul Dunărea, au observat la aproximativ 100 m de mal, un pui de căprioară care abia mai putea să înoate.

Nu au stat prea mult pe gânduri și, imediat, s-au îndreptat spre el în încercarea de a-l salva.

Epuizat fiind, puiul de căprioară cu greu se mai menținea la nivelul apei.

Cu multă grijă, colegii au reușit să îl scoată din apele fluviului și l-au imobilizat cu atenție deoarece era foarte speriat și agitat", au precizat într-o postare pe Facebook reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Citeşte şi: "O mână de ajutor prietenilor necuvântători" Cal prins într-un gard de sârmă ghimpată, salvat de jandarmi, în Câmpeni, judeţul Alba

Ulterior, puiul a fost dus, în siguranță, în mediul său natural. Puiul de căprioară a primit și numele simbolic de Bambi.

 

Subiecte în articol: pui de căprioară salvat inec Dunare
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile