Antena 3 CNN Actualitate Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre sinuciderea lui Bogdan Drăghici: ”Un monstru căruia îi plăcea adulația”

Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre sinuciderea lui Bogdan Drăghici: ”Un monstru căruia îi plăcea adulația”

„N-are a face nimic povestea acestui psihopat nici cu conflictul din Ucraina, nici cu lupta pentru libertate a ucrainenilor”, consideră psihiatrul Gabriel Diaconu despre sinuciderea lui Bogdan Drăghici, bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti, astăzi.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

„Rareori am întâlnit o persoană cu un arc biografic atât de pervers. Iar Drăghici, fără doar și poate, este un lup în blană de oaie, care și-a meritat soarta. Ce-i drept, moartea lui este o ultimă declarație de dispreț față de justiție, dovadă că Drăghici trăia cu sentimentul impunității, și se considera deasupra brațului dreptății.

În fapt, în fantezia lui megalomaniacală, Drăghici se vedea un ”deschizător de drumuri”, câtă vreme în realitate - și el știa asta - nu era decât un pedofil complexat, un consumator de pornografie infantilă, un monstru. Dar un monstru căruia-i plăcea adulația, popularitatea, îi plăcea să fie relevant respectiv în centrul atenției", a explicat psihiatrul Gabriel Diaconu.

Potrivit unor surse Antena 3, Bogdan Drăghici a fost condamnat, ieri, la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că şi-a batjocorit fiica. De asemenea, el era cercetat şi într-un alt dosar penal, tot pentru infracţiuni de agresiune sexuală.

Bogdan Gheorghe Drăghici avea interdicţia de a părăsi ţara până la data de 26 mai 2022 şi se afla sub control judiciar.

În perioada în care a fost anchetat pentru că şi-ar fi violat fiica, dar şi pe fetiţa unui bărbat pe care îl consilia într-un proces de divorţ, a fost închis pe perioadă determinată, în stare de arest preventiv.

Bogdan Drăghici a condus o asociație pentru tații discriminați: Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.).

În ultima postare pe Facebook, în urmă cu două zile, Bogdan Drăghici a făcut referire la războiul început de Rusia în Ucraina şi a scris, printre altele: "Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!".

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile