Antena 3 CNN Politică PSD: ”Demagogii de la USR, artizanii înghețării pensiilor pe 50 de ani, să înceteze dezinformarea în privința recalculării pensiilor”

PSD: ”Demagogii de la USR, artizanii înghețării pensiilor pe 50 de ani, să înceteze dezinformarea în privința recalculării pensiilor”

de Laura Dinu    |   

PSD solicită conducerii USR să înceteze imediat campania de dezinformare privind recalcularea pensiilor, care induce panică și îngrijorări neîntemeiate în rândul pensionarilor.

Înainte de a ataca reforma care elimină inechitățile dintre pensionari și majorează 3,8 milioane de pensii, USR trebuie să își ceară scuze față de toți seniorii României pentru tentativa cinică de a le îngheța veniturile timp de o jumătate de secol! 

Demagogii de la USR critică faptul că există și pensii ce rămân la aceeași valoare în urma recalculării, după ce chiar ei au scris în PNRR ca pensiile să fie plafonate la 9,4% din PIB, adică înghețarea veniturilor TUTUROR pensionarilor până în 2070! 

Din fericire, PSD a convins Comisia Europeană să elimine această aberație din PNRR. 

Este revoltătoare ipocrizia demagogilor USR care se erijează, în prezent, în apărători ai pensionarilor încadrați în condiții deosebite sau speciale de muncă, deși tot ei scriau în PNRR că diferențierea acestor „tipuri de muncă” conduce la „destabilizare bugetară și la probleme majore în asigurarea sustenabilității financiare a obligațiilor bugetare”.

Mai gravă decât ipocrizia celor de la USR este campania de dezinformare pe care acest partid toxic o întreține în ultimele zile în privința recalculării pensiilor, cu scopul vădit de a obține puncte electorale. Din perfidie sau pur și simplu din nerozie, demagogii USR amestecă cifre și concepte, fără a le înțelege sensul, având obiectivul precis de a induce panică și îngrijorare în rândul pensionarilor. 

Pentru corecta informare a pensionarilor, iată principalele dezinformări lansate de USR în chestiunea recalculării pensiilor și adevărul ce trebuie cunoscut de pensionari:

Aceste confuzii grave arată că demagogii USR nici măcar nu înțeleg Legea pensiilor pe care o critică! 

Și, în realitate, NU le pasă de viitorul pensionarilor, după cum s-a văzut când au fost la guvernare și au înghețat punctul de pensie. ZERO Lei, atât au valorat seniorii României pentru demagogii USR!”, se arată în comunicatul USR. 

Subiecte în articol: PSD USR PSD pensii
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile