Antena 3 CNN Externe Protestatarii au intrat în hotelul unde e cazat Netanyahu în SUA. Ar fi pus gândaci și au pornit alarma de incendiu

Protestatarii au intrat în hotelul unde e cazat Netanyahu în SUA. Ar fi pus gândaci și au pornit alarma de incendiu

de Mia Lungu    |   

Secret Service investighează rapoarte potrivit cărora câțiva protestatarii au avut acces la clădirea în care premierul israelian Benjamin Netanyahu este cazat în Washington, DC, au eliberat gândaci în hotel și au declanșat alarmele de incendiu, potrivit unei surse CNN.

Un grup pro-palestinian a postat o înregistrare video în care susține că arată gândacii eliberați la hotelul Watergate din Washington, unde este cazat Netanyahu.

Alarmele de incendiu, care au fost declanșate marți seară, au fost dezactivate rapid, potrivit CNN, deoarece un oficial al Departamentului de Pompieri din DC se afla la hotel pentru vizita lui Netanyahu. 

Nu au existat amenințări la adresa persoanelor protejate de Secret Service, printre care se numără și Netanyahu, a declarat pentru CNN un purtător de cuvânt al Centrului comun de informații privind siguranța publică.

„Clădirea Watergate are o amprentă extinsă și rămâne deschisă pentru afaceri, reședințe și oaspeți”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit unor surse familiare cu planurile de securitate, sala de conferințe în care un grup de protestatari susține că a eliberat gândaci nu făcea parte din zona securizată pentru vizita lui Netanyahu de către serviciile de securitate federale, israeliene sau locale. 

Ambasada Israelului la Washington a refuzat să comenteze, iar Secret Service nu a răspuns la întrebările CNN.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile