Antena 3 CNN Actualitate Protest spontan la Guvern. Zeci de angajaţi cer salarii mai mari

Protest spontan la Guvern. Zeci de angajaţi cer salarii mai mari

Protest spontan în aceste momente la Guvern. Zeci de angajați din aparatul de lucru al premierului Marcel Ciolacu s-au adunat în curtea Palatului Victoria pentru a cere salarii mai mari.

de Vasile Marcu    |   

Vorbim despre un protest cauzat de nivelul salarizării din aparatul de lucru al Guvernului lui Marcel Ciolacu. 

Angajaţii care în momentul de față sunt în stradă, în curtea Guvernului, spun că au avut mai multe runde de discuții cu cei din conducerea secretariatului general al Guvernului, dar până acum nu au reușit să obțină majorări salariale și se plâng de faptul că au alte categorii de angajați din ministere care au salarii mai mari decât ale lor, deși presează, teoretic, aceeași muncă.

Mai mult, aceştia subliniază că până acum nu au convins secretariatul general al Guvernului să le majoreze salariile, în ciuda discuțiilor pe care toți le-au avut încă din iarnă cu cei din aparatul de lucru al premierului. Acesta ar fi motivul invocat pentru protestul din acest moment. 

Nu este pentru prima dată când angajații Guvernului se plâng de nivelul salarizării.

"Noi nu avem salarii nesimțite", scrie pe o foaie de hârtie adusă de un angajat al Guvernului.

[GAL layout="2"]

De altfel, astăzi Guvernul s-a confruntat cu proteste masive. Mii de oameni au ieșit de asemenea în stradă din mai multe domenii printre care construcții, transporturi, agricultură, poliție, cerând scăderea taxării pe muncă și salarii decente.

Iată că în aceste momente, angajații din propriul aparat de lucru al premierului Marcel Ciolacu sunt nemulțumiți de modul salarizării. O să vedem dacă cineva îi va primi la discuții pe aceștia și dacă această problemă se va rezolva.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile