Antena 3 CNN Actualitate Social Protest al pensionarilor la Galați. Mugur Ciuvică: E normal, sunt destui băsiști în Guvern

Protest al pensionarilor la Galați. Mugur Ciuvică: E normal, sunt destui băsiști în Guvern

La Galați a avut un protest organizat de Alianța Pensionarilor pentru Dreptate 2011, acțiune care s-a defasurat in fata Palatului Administrativ, si la care au participat in jur de 100 de persoane, scrie Radio Iasi.

Persoanele de vârstă a treia cer creşterea punctului de pensie la 45% din salariu mediu brut pe economie, neimpozitarea pensiilor până la trei puncte, şi aplicarea necondiţionată a legii 192/2015, act care ar fi trebuit să între în vigoare de la 1 ianuarie 2016. Legea prevede majorarea pensiilor celor încadraţi în grupe speciale de muncă şi ale căror pensii nu au fost majorate conform OUG 100/2008, numărul estimat la beneficiarilor din Galaţi fiind de 3.000.

Reprezentanţii pensionarilor au înmânat în cursul zilei de astăzi un memoriu cu revendicările lor reprezentantului Guvernului în teritoriu

”Pensionarii au reușit să se organizeze cumva, la Galați, probabil sunt niște lucruri care îi fac mai solidari. Erau manifestări de genul ăsta pe vremea lui Boc, e normal să fie și acum, pentru că în Guvernul Cioloș sunt destui băsiști. S-au întors sub acoperire tehnocrată, e un guvern ghiveci, că sunt și de la servicii” a comentat Mugur Ciuvică, vineri, la ”Subiectiv”.

Subiecte în articol: protest pensionari Galați
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile