Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Protejați-vă imunitatea BioBran

Protejați-vă imunitatea BioBran

BioBran este utilizat pentru a susține apărarea corpului. Atât pulberea cât și capsulele conțin arabinoxilan. Ingredientul activ susține sistemul imunitar în caz de diabet, probleme cardiace și chiar cancer.

de Georgiana Adam    |   

Medicamentul pentru susținerea organismului și pentru întărirea sistemului imunitar este recomandat în special persoanelor care suferă frecvent de răceli, care sunt în vârstă sau care suferă de boli grave. Datorită complexității sale inerente, produsul este ușor absorbit de organism. BioBran prezintă un efect benefic asupra sănătății.

BioBran – Efecte benefice

Ceea ce este utilizat în clinicile japoneze pentru a regenera și a întări sistemul imunitar și, de asemenea, pentru a reduce efectele secundare ale chimioterapiei și radioterapiei nu poate fi rău. În plus, medicamentul naturist nu prezintă efecte secundare nedorite sau dăunătoare. Cu BioBran poți depăși complet complet cancerul, te poți restabili după operație și chimioterapie. Este o modalitate excelentă de a îmbunătăți calitatea vieții și de a crește probabilitatea de supraviețuire pentru mulți bolnavi. Praful sau capsulele cresc activitatea celulelor NK, care sunt cunoscute sub numele de „celule ucigașe naturale”, și prin urmare, apără organismul împotriva bolilor ulterioare.

BioBran este realizat printr-un proces în care tărâțele de orez fermentate și enzimele din ciuperca shiitake sunt procesate în așa fel încât, se creează o pulbere solubilă în apă. Această pulbere este apoi procesată în tablete, capsule sau pulbere pentru uz oral. Moleculele de polizaharide sunt capabile să activeze propriul sistem imunitar al organismului. Ciuperca Shiitake a fost folosită ca produs medicamentos în Japonia de secole, astăzi fiind folosită în principal ca adjuvant la chimioterapie și în tratamentele cu radiații. Tărâțele de orez fermentate au o mare importanță în susținerea sistemului imunitar, mai ales în perioade de mare stres fizic și psihologic. Marea majoritate a oamenilor trebuie să facă față astăzi, stresului puternic, dar de multe ori, organismul nu reușește să rămână puternic fără un ajutor. De aceea, poți utiliza BioBran, care face parte din gama de suplimente și vitamine naturiste și care poate preveni căderea organismului. De asemenea, poate fi luat preventiv, pentru a face față mai bine stresului.

BioBran – Mod de administrare

BioBran poate fi utilizat pentru imunodeficiență cu infecții recurente, pentru a susține și a slăbi efectul toxic în timpul chimioterapiei și radioterapiei și pentru toate bolile cronice care se bazează pe o imunodeficiență. BioBran poate avea, de asemenea, un bun efect de susținere a organismului în cazul bolilor grave. În cazul bolilor grave se administrează 3 plicuri pe zi, iar pentru întreținere se ia doar 1 plic pe zi.

Mai multe detalii pe Biobran.ro

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile