Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce spune proprietarul hotelului unde şapte copii şi trei adulţi s-au intoxicat cu clorul din piscină

Ce spune proprietarul hotelului unde şapte copii şi trei adulţi s-au intoxicat cu clorul din piscină

de Redacția Antena 3 CNN    |   

A fost alertă într-un hotel de 5 stele, din staţiunea Olimp, de pe litoral, după ce şapte copii şi trei adulţi au fost duşi de urgenţă la spital intoxicaţi cu clorul din piscină. 20 de persoane au fost evaluate de medicii chemaţi în ajutor la faţa locului. Autorităţile au activat plan roşu de intervenţie.

Echipajele medicale au ajuns de urgenţă la faţa locului pentru a le acorda celor 20 de persoane primul ajutor. A fost activat şi planul roşu de intervenţie.

"Când s-au aflat numărul victimelor s-a declanșat planul roșu. Am plecat cu toate forțele disponibile medicale către fața locului, a ajuns la fața locului, s-a constatat că sunt un număr de adulți și copii care au fost intoxicați cu clor. Adulții au fost transportați către Mangalia, iar copiii toți către UPU Constanța", transmite ISU.

Proprietarii hotelului dau vina pe o eroare a aparatului care tratează apa cu clor.

"A fost un moment în care acest aparat automat a aruncat o cantitate mai mare de clor, iar clorul nu se evapora, deşi am luat pe loc testele. Au venit cei de la DSV și de la intervenții de la ISU, au luat și testele rapide. E ceva foarte ciudat, se poate întâmpla", spune proprietarul hotelului din stațiunea Olimp.  

În total, patru adulţi şi şapte copii au ajuns la spital. Poliţia a început o anchetă pentru a afla dacă într-adevăr clorul din piscina hotelului de lux este cauza şi cum a fost posibil aşa ceva.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet