Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Promisiunile PSD pentru următorii patru ani. Ce conține programul de guvernare

Promisiunile PSD pentru următorii patru ani. Ce conține programul de guvernare

Partidul Social Democrat a câștigat lejer alegerile parlamentare de duminică și este la un pas de a forma majoritate parlamentară singur. Astfel, social-democrații vor avea pe mână soarta României în următorii patru ani.

Și, ca să ne facem o idee mai bună despre ce ar trebui să urmeze, iată promisiunile PSD din programul de guvernare propus, conform adevărul.ro:

Peste jumătate din taxe eliminate

Peste jumătate din taxe eliminate În ceea ce priveşte fiscalitatea, PSD a propus mai multe măsuri de relaxare fiscală, prin reducerea de taxe nefiscale. PSD a reuşit să treacă în Parlament proiectul prin care se elimină 102 taxe nefiscale, asupra căruia urmează să se pronunţe Curtea Constituţională (CCR). Dragnea spune că se va ajunge la „reducerea la jumătate a numărului de taxe de la 1 ianuarie 2018“.

Autostrăzi

Investiţii în infrastructură Repetenţi la capitaloul autostrăzi în Guvernul Ponta, social-democraţii susţin că vor construi nu mai puţin de cinci autostrăzi în România, fără a da însă un termen de finalizare

Cel mai mare spital din România

PSD promite, în programul de guvernare, construirea unui complex medical, „Spitatul republican „Carol Davila“, care, pe lângă spitalul propriu-zis, va cuprinde, printre altele, o Universitate de Medicină şi Farmacie, o zonă rezidenţială pentru personalul medical, hoteluri pentru însoţitorii personalului medical, terenuri de sport, parc, zonă de agrement, creşă şi grădiniţă. Investiţia se apropie de un miliard de euro.

Subvenţii în avans pentru fermieri

Pentru că Guvernul Cioloş nu a reuşit să plătească la timp subvenţiile pentru fermieri, PSD a propus în programul de guvernare ca legea să precizeze faptul că subvenţiile pentru fermieri vor fi plătite la 15 octombrie în avans, iar restul să fie plată regulară 1 decembrie – 31 martie.

Citește mai multe pe adevărul.ro

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog